Společnost


COMFORT ENERGY s.r.o.

Počet nahlášených stížností:99
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

85%
15%
Toto skore je založeno na 28 stížnostech.

#2023Jak ulovit zákazníka

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

7 měsíců 18 dnů 15 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
27.01.2014, před 10 lety

Kateřina Cubrová

Znění stížnosti

Dobrý den, chtěla bych si postěžovat na velmi nehorázné jednání společnosti Comfort energy s.r.o. 15. října 2013 navštívila naši tetu zástupkyně této společnosti a "mezi dveřmi" s ní uzavřela smlouvu na plyn i na elektřinu. Podotýkám, že teta má demenci typu Alzheimera, takže si toto následně ani nepamatovala, a my jsme se to dozvěděli až z došlého dopisu. Naštěstí to bylo pár dní před stanovenou lhůtou 1 měsíc, kdy lze odstoupit od takto uzavřené smlouvy. Dodnes tetě nepřišlo vyjádření, i když dopis byl odeslán 12. listopadu. Minulý týden ale tetě volali (u tohoto telefonátu byl i tetin bratr - svědek, který to v případě pochybnosti může dosvědčit), že jí nabízejí jako novému zákazníkovi bonus 750,-kč, pokud řekne ano. Ona řekla. Pak jí přišel dopis, ve kterém bylo "zpětvzetí výpovědi smlouvy" a nové "plné moci" k podpisu. No, já jsem div nevyletěla z kůže a okamžitě jsme psali nové potvrzení odstoupení od smlouvy. Myslím si, že takto by společnost lákat zákazníky neměla, zvlášť když jsme je upozorňovali, že o žádné "podomní prodejce" zájem nemáme. Tak to zkusili telefonicky - tohle jsme ale opravdu nečekali a jsme znechuceni celá rodina.


Produkt

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny a zemního plynu


Požadované řešení

Ze strany společnosti bychom požadovali prosté ukončení smlouvy, tak jak požadujeme a písemně(a aby už prostě nezkoušeli různými "fígly" znovu s tetou uzavřít jakoukoli novou smlouvu).
Co se týče Vaší redakce, tak bych očekávala takové řešení - upozornění na nekalé praktiky této společnosti, a možná i jiných, ostatní.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému