Společnost


be2 S.a.r.l.

Počet nahlášených stížností:2792
Z toho za letošní rok:2
Stále v řešení:2
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

71%
29%
Toto skore je založeno na 506 stížnostech.

#30382Neoprávněná prolongace premium účtu

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 měsíc 11 dnů 20 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
06.02.2019, před 5 lety

David Tetour

Znění stížnosti

Dobrý den. Bohužel i já jsem se stal obětí této společnosti. 24.12. jsem si zakoupil členství na měsíc na zkoušku, bohužel až pak jsem si přečetl negativní recenze na tuto společnost. dne 4.1.2019 jsem zasílal poštou formou obyčejného dopisu (pro toto mám 2 svědky) žádost o zrušení. tímto jsem pokládal věc za vyřízenou, ale 24.1. se pokusili mi strhnout peníze z účtu, kartu mám pro internet platby zablokovanou, takže neuspěli. Po tomto jsem jim napsal abych je upozornil na tuto skutečnost, ale odpovědí je že jim nic nepřišlo a peníze chtějí. Odmítám zaplatit z několika důvodů.
1. O automatickém prodlužování jsem nebyl od začátku zcela dobře informován, veškeré údaje byli napsané černě na bílém pozadí, jen tato byla šedou barvou na šedém pozadí, malým písmem. Je zcela jasné že se jedná úmysl, to potvrzuje i množství stížností.
2. Zcela záměrně ztěžují zrušení služby tím že požadují dopis do Bruselu nebo fax(kolik lidí má doma fax?). O možnosti zrušit členství i mailem jsem byl informován až během řešení situace 4.2., je jasně patrné že se jedná o záměr, aby mohli tvrdit že nic nepřišlo, případně že tam byla nějaká chyba. Kdyby napsali do podmínek že to jde zrušit mailem, tato situace by nemohla nastat.
Požaduji okamžité zrušení účtu, ale dnes mi přišla odpověď že účet a premium zruší až po připsání peněz, s tím absolutně nesouhlasím, nevidím důvod proč rušit účet až po zaplacení? Platit nehodlám, jsem ochotný se obrátit na soud.


Produkt

premium členství Be2 ID EHH62O08


Požadované řešení

Okamžité zrušení účtu, okamžité zrušení pokusů o stržení peněz z karty, potvrzení sem i na můj mail o bezdlužnosti vůči této společnosti.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému