Společnost


Česká aukční energetická s.r.o.

Počet nahlášených stížností:28
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

25%
75%
Toto skore je založeno na 4 stížnostech.

#38723Neoprváněně zaslání faktury po dvou letech

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 měsíc 14 dnů 7 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
13.01.2020, před 4 lety

Iva Janáková

Znění stížnosti

Dobrý den,
dne 15. 3. 2018 u našich dveří zazvonil obchodní zástupce České aukční energetické a přítel p. Hedbábný podepsal Přihlášku o zajištění slev na dodávkách energií.
Bylo mu řečeno, že Přihláška o zajištění slev na dodávkách energiíí je na tkz. průzkum Městského úřadu, že se pro něj dodavatel nemění, jen bude mít slevu na dodání těchto energií.
Dne 26. 3. 2018 jsem zasílala dotaz, že se nám ozvala X Energie Praha a nesouhlasíme s převodem k této společnosti a podáváme písemné zrušení.
Ještě téhož dne jsme odeslali jak na XEnergie Praha 1, tak i na Českou aukční energetickou Brno písemné zrušení Přihlášky a tím jsme dodrželi stanovenou 14ti denní lhůtu. (viz podací lístek)
Dne 29. 3.2018 jsme obdrželi písemné potvrzení od XEnergie.
Podotýkáme, že na Českou aukční energetickou nebylo možné se dovolat na uvedené tel. číslo +420 779992000, nereagovali na mail, ani na doporučené odstoupení od přihlášky.
Jaké bylo naše překvapení, když dne 7. 1. 2020 skoro po dvou letech jsme obdrželi dopis o uhrazení FA cca na 4000,- Kč z důvodu nedodržení 14ti denní lhůty (tj. lhůta pro bezplatné zrušení Přihlášky). Přihláška je neúplná bez podpisu a data převzetí.
Dále byl přiložen další dokument, že když vezeme zpět výpověď, bude faktura automaticky stornována a dojde k obnovení služeb vyplývajících z přihlášky.
Nereagují ani na maily, nezvedají telefony ajn. prostě vůbec nekomunikují


Požadované řešení

Zrušení platby za přihlášku


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému