Společnost


HP TRONIC, s.r.o. (dříve DATART INTERNATIONAL,a.s.)

Počet nahlášených stížností:227
Z toho za letošní rok:2
Stále v řešení:1
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

50%
50%
Toto skore je založeno na 4 stížnostech.

#42433Špatně vydaná účtenka, pokus o podvod a vyhrožování

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

4 měsíce 10 dnů 6 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
18.05.2020, před 4 lety

Jan Pajić

Znění stížnosti

Dne 13.05.2020 jsem na prodejně Praha-Chodov zakoupil vystavený notebook Lenovo Legion Y530. Cena na prodejně byla 15 897,- Kč, přičemž jsem se u pokladny dozvěděl, že u tohoto vystaveného kusu byla vystavená chybná cena a není k němu krabice (cena -4000Kč). Přesto mi byl notebook prodán a předán (Ukázkový mód jsem musel přeinstalovat sám, ale podařilo se).

Po dvou dnech jsem zjistil, že je na účtence uveden jiný model, než který jsem zakoupil a s touto novinkou se vydal do stejné prodejny sjednat nápravu (kam mě poslala infolinka Datart). Zde mi bylo manažerem pobočky řečeno, že pokud chci spravit účtenku, mám dvě možnosti. Buď mi můj notebook vemou a nahradí ho slabším typem anebo mu doplatím cca 7000Kč a on mi účtenku opraví (Cenu určil podle ceny nevystaveného modelu).

Jinak řečeno, manažer pobočky se snaží krýt vlastní manko, snaží se mě podvést (za účelem vlastního prospěchu) a ke všemu mi vyhrožuje! Nemluvě o tom, jak se o mě bavili, když mysleli že je neslyším (řvali na celou pobočku).


Produkt

Lenovo Legion Y530-15ICH 81FV0115CK


Požadované řešení

Opravit údaje na účtence, tak aby odpovídali realitě (a v budoucnu jsem v případě potřeby mohl uplatni své právo na reklamaci).

začít disciplinární řízení s manažerem pobočky, který mi vyhrožoval a snažil se mě i svého zaměstnavatele podvést a vystavit ho tak riziku pokut\soudních sporů.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému