Společnost


Slevomat.cz, s.r.o.

Počet nahlášených stížností:66
Z toho za letošní rok:1
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

77%
23%
Toto skore je založeno na 18 stížnostech.

#49955Neuskutečnění pobytu po více než roce - odmítnutí storna

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

9 měsíců 26 dnů 21 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
07.04.2021, před 3 lety

Martin Křivanec

Znění stížnosti

Na konci roku 2019 jsem jako dárek zakoupil pobyt přes portál slevomat, který jsem do té doby bez problémů využíval. Voucher měl platnost do 16.6.2020, kterou následně slevomat co cca dva měsíce prodlužuje. Momentálně je hotel uzavřen a rezervace provádět nelze, vzhledem k aktuální situaci s pandemií koronaviru, lze předpokládat, že ani v dohledné době nebude možné voucher plně využít, tj. včetně polopenze, wellness, sportovních aktivit apod.
Oslovil jsem tedy slevomat s žádostí, zda by bylo možné voucher stornovat a již zaplacenou částku využít na jiné nabídky slevomatu. Odpovědí bylo, že ne, že buď mohu voucher (do uzavřeného hotelu) někomu věnovat, případně jej mohu někomu přeprodat. Další variantou řešení je, že mám nechat voucher propadnout (což reálně nelze, protože platnost voucheru slevomat neustále prodlužuje, již asi 4x) a následně využít program refundace.
Toto řešení pro mě nebylo přijatelné a tak jsem slevomat požádal o vrácení kupní ceny a zároveň o informaci, zda již byla cena pobytu uhrazena hotelu, případně zda peníze za neuskutečnitelný pobyt má stále slevomat.
Na tyto moje poslední dotazy reagoval slevomat tak, že vrácení voucheru není možné a informace o tom, zda byl poplatek za pobyt již zaslán hotelu je obchodním tajemstvím.
Doufám, že toto jednání je selháním jedince a nejedná se o know-how firmy, jak vydělávat peníze během pandemie.


Produkt

Hýčkání u Křivoklátu s polopenzí, wellness a procedurami


Požadované řešení

Vrácení kupní ceny voucheru za neuskutečnitelný pobyt.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému