Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s.

Úspěšnost případů

0 %
Počet procent vyřešených stížností v rámci služby VašeStížnosti.cz (0 z 119)

#84130Autobus jel dříve než měl jet podle jízdního řádu

v řešení

4 dny

28.11.2025, před 4 dny

Kristýna Kopecká

28.11.2025 jsme nestihli spoj číslo 16 směr Machnín, který měl podle jízdního řádu jet ve 22:42 z počáteční zastávky Fügnerova, bohužel autobus odjel už ve 22:40, viděli jsme ho odjíždět, když jsme běželi na nástupiště.
Člověk pochopí, když se autobus zpozdí ve všední dny odpoledne, když je ve městě dopravní zácpa, ale co nepochopím je, když autobus odjede večer o 2 minuty dříve. Pro řidiče to jsou jen 2 minuty, ale pro někoho kdo má navazující spoj, tak se každá minuta počítá a proto nechápeme, proč je nad síly řidiče vyjet z první zastávky na čas. V tomto případě bylo nutné jet do naší cílové stanice taxíkem za 300 Kč. Tímto chceme poděkovat řidiči, který měl v tomto čase směnu :)

Nedodržování času odjezdu

Řešení by bylo, aby autobus odjížděl na čas stanovený v jízdním řádu, ale to je bohužel přání, které se je tak nesplní.

2.12.2025 12:37, před 11 hodinami

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

E-mail na Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou pro podávání podnětů: dpmlj@dpmlj.cz.

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.