Společnost


Rabator s.r.o.

Počet nahlášených stížností:151
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

70%
30%
Toto skore je založeno na 10 stížnostech.

#10226Nedodané zboží

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

4 měsíce 25 dnů 23 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
24.03.2016, před 8 lety

Jaroslava Dostálová

Znění stížnosti

23.3.2016
Dobrý den,
čekala jsem dost dlouho (od 16.12.2015)na slibované řešení za nevyužitý voucher, uběhla druhá polovina ledna 2016, uběhl celý únor 2016 pomalu končí březen 2016, doufám že jsem se nestala obětí dalšího podvodu, jak je v této době v naší zemi zvykem.Děkuji za odpověď.S pozdravem
Jaroslava Dostálová

Dne 16. prosince 2015 11:29
Dobrý den,
zaplatila jsem 368,- Kč a objednala prostřednictvím slevového formuláře Paměťovou micro SD kartu 64 GB s adaptérem - Kód voucheru: 2014779 – 2906, ale dosud jsem nic neobdržela, Sdělte mi prosím, kde nastal problém? Děkuji.S pozdravem Jaroslava Dostálová

Vážený zákazníku Berslevu.cz,
společnost Rabator, s.r.o., která provozuje doménu Berslevu.cz byla zakoupena od bývalých majitelů v průběhu září novým investorem ze zahraničí včetně domény Berslevu.cz a její databáze zákazníků.

V tuto chvíli přebíráme společnost a probíhá její audit. Zjišťujeme účetní stav, hodnotu majetku, kontrolujeme smluvní dokumentace, platby za poslední účetní období.

Omlouváme se tímto za komplikace, které jsme vám způsobili. V průběhu druhé poloviny ledna bychom měli veškerá data mít kompletní a budeme schopni nabídnout řešení za nevyužité vouchery a případné reklamace. Společnost Rabator, s.r.o. bude v tomto termínu nabízet zákazníkům vrácení peněz nebo případně jinou náhradu.

Omlouváme se tímto za komplikace v předvánočním období a prosíme o trpělivost do druhé poloviny ledna, kdy bychom rádi ukončili audit společnosti Rabator, s.r.o. a navrhli řešení vzniklé situace. V té době bude Berslevu.cz fungovat v nové podobě jako agregátor a bude ukončena činnost slevového portálu.

S pozdravem

Constantin Ciuntu
jednatel Rabator, s.r.o.


Produkt

Paměťovou micro SD kartu 64 GB s adaptérem - 368,- Kč


Požadované řešení

Požaduji vrátit peníze. Kartu jsem koupila jinde měl to být vánoční dárek.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému