Společnost


Tesco Stores ČR a.s.

Počet nahlášených stížností:438
Z toho za letošní rok:8
Stále v řešení:5
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

66%
34%
Toto skore je založeno na 3 stížnostech.

#11130Nedodání položky i přes opětovné urgence

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

5 měsíců 18 dnů 2 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
10.06.2016, před 8 lety

Gabriela Vincová

Znění stížnosti

Dobrý den,
9. dubna 2016 jsme si objednali službu "potraviny online". V objednávce jsme měli mít "Chléb kváskový 800g", který byl i napsaný na dodacím listu. Bohužel jsme zjistili, že chléb chybí - dokonce jsme za něj i zaplatili, přesto že v objednávce nebyl.

Vše jsme ihned řešili telefonicky na infolince, kde nám bylo sděleno, že pokud chléb chyběl, tak nám bude doručen. Na hloupý dotaz, jestli ho potřebujeme, jsme raději ani nereagovali, jelikož byla objednávka doručena po 9-té hodině ranní, tak jsme s chlebem asi chtěli hrát vybíjenou...

Paní na infolince nám nabídla doručení (9. dubna byla sobota) následující den, což jsme odmítli, vzhledem k tomu, že jsme nebyli doma a neměl by ho kdo převzít. Domluvili jsme se teda na tom, že chléb bude doručen při následující objednávce, dokonce jsme upozorňovali, že to nebude hned třeba za týden, ale můžeme objednávat až za delší dobu, bylo nám sděleno, že to není problém, že chléb přivezou.

Další objednávku jsme uskutečnili 10. května s tím, že jsme psali, že nebyl dodán chléb a že jeho dodání očekáváme. K našemu překvapení nebyl dodán ani napodruhé.

Dnes nám byl dovážen další nákup, objednali jsme si ten samý chléb, který nebyl dodán s tím, že třeba v Tescu pracuje někdo inteligentní, který tyto problémy registruje a chléb dodá zdarma. Chléb přišel, bohužel zdarma nebyl a onen chléb, na který čekáme už dva měsíce, je stále někde v nedohlednu.

Nejde ani tak o to, že jsme museli zaplatit 29,90 za něco, co jsme nedostali (krom toho, že nám bylo lživě sděleno, že to bude dodáno), ale když ještě vše domlouváme a jsme ujištěni, že zboží bude dodáno, když ještě urgujeme, aby dodáno bylo a přesto není, tak nevím, jestli je to výsměch ze strany Tesca...

Číslo původní objednávky: 13231-81926


Produkt

potraviny online, číslo objednávky: 13231-81926, "Chléb kváskový 800g" 29,90,-


Požadované řešení

Urychlené dodání chleba po předchozí domluvě.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému