Společnost


T-Mobile Czech Republic a.s.

Počet nahlášených stížností:635
Z toho za letošní rok:3
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

15%
85%
Toto skore je založeno na 20 stížnostech.

#12500Zamítnutí odstoupení od kupní smlouvy

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

13 dnů 23 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
26.09.2016, před 8 lety

Tereza Křížová

Znění stížnosti

Dobrý den,

telefon byl již několikrát reklamovaný a z toho 3x reklamace uznána. Byla to pokaždé jiná vada. Tudíž u čtvrté vady jsem podala žádost o odstoupení od kupní smlouvy.
Třetí uznaná reklamace se týkala nefunkčnosti hlavní kamery. Zaměstnanec T-Mobilu, než to poslal na reklamaci, udělal tovární nastavení, aby se potvrdilo, že vada tam opravdu je. Vada se potvrdila a telefon byl servisem opraven a reklamace byla uznána. Dva dny po vyzvednutí telefonu na prodejně se mi chyba objevila znovu. Byl to ten samý problém. Automaticky jsem dala telefon do továrního nastavení, abych se ujistila, že ta chyba tam opravdu je a potvrdila se. Šla jsem tedy na prodejnu s tím, že žádám o odstoupení od kupní smlouvy, k tomu jsme ještě připsali další vadu. Ta se týkala nefunkčnosti nabíječky. Po 14 dnech mi přišlo vyrozumění. Žádost na odstoupení mi bylo zamítnuto a příslušenství bylo opraveno. Bylo mi řečeno, že se jim vada hlavní kamery neprojevila jen chyba nabíječky. Jejich postupu nerozumím. Paní na prodejně mi udělala tovární nastavení a chyba tam byla, v servisu nikoli. Byl to ten samý postup jako u předchozí reklamace a jednou se chyba projevila, reklamace byla uznána a po druhé nikoli.
Podle obchodního zákoníku reklamované příslušenství není vadou vztahující se na odstoupení od smlouvy, podle občanského ano, protože je to součást balení.
Myslím se, že tak jako tak mám právo na odstoupení od kupní smlouvy. Ale asi záleží na povaze prodejce.


Produkt

Samsung Galaxy S5 mini


Požadované řešení

Odstoupení od kupní smlouvy a vrácení peněz


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému