Společnost


HP TRONIC, s.r.o. (dříve DATART INTERNATIONAL,a.s.)

Počet nahlášených stížností:227
Z toho za letošní rok:2
Stále v řešení:1
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

50%
50%
Toto skore je založeno na 4 stížnostech.

#12741Prodali nám nefunkční televizor a nekomunikují

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

3 měsíce 19 dnů 20 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
14.10.2016, před 7 lety

Jaroslav Král

Znění stížnosti

Dobrý den, v září jsme v Datart Zličín s manželkou zakoupili na půjčku televizor Panasonic Viera TX50CS630E s tím, že televizor disponuje rozmanitými funkcemi jako smart TV.
Funkce tak, jak jsou uváděny v manuálu, nefungují. Už jsme to dokonce v Datartu přes internetový portál Datart napsali s tím, že chceme výrobek reklamovat, popřípadě vrátit Datartu zpět, ale nikdo nám z Datartu neodpověděl.
Bylo nám hned ze začátku podezřelé, když nám pan prodejce řekl, že na tuto televizi je sleva 2.000,-Kč. Ale jako důvod slevy nám bylo řečeno, že televizor má slevu proto, že je vystaven a má ve spodní části předního panelu TV škrábanec o velikosti 1cm.
Reklamovali jsem TV také přímo u Panasonic, kde nám nabídli servisního technika. Servisní technik neshledal žádnou závadu. Funkce, které však v Datartu tvrdili, že jsou plně fukční, nefungují. Jde konkrétně o funkci sdílení souborů, fotek a videí přes wifi síť. My wifi samozřejmě máme a tato funkce nefunguje. Dále zde popisují funkci "Zrcadlení" ani tato služba nefunguje. Z tohoto důvodu jsme se s manželkou rozhodli tento televizor Datartu vrátit a požadovat jiný televizor, popřípadě odstoupit zcela od kupní smlouvy a úvěru a obrátit se na jiného prodejce na trhu.

Prosíme o radu.

Děkujeme, Jaroslav a Lenka Královi, tel. 732 900 200, mail: kralmotol@seznam.cz


Produkt

Zakoupení televizoru


Požadované řešení

Prosíme o radu, co máme v současné době dělat, aby se věc vyřešila. Datart s námi nekomunikuje, ačkoliv jim píšeme přes internet na jejich stránky do sekce reklamace.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému