Společnost


Česká pošta, s.p.

Počet nahlášených stížností:3209
Z toho za letošní rok:36
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

0%
100%
Toto skore je založeno na 31 stížnostech.

#14942Opakované nedoručování balíku do ruky

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 den 2 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
24.02.2017, před 7 lety

Iveta Heřmanová

Znění stížnosti

Dne 23.2.mi měl být doručen balík, po telefonické dohodě jsem se s konkrétním řidičem domluvila na den následující tedy na 24.2.
Ve 13.15h mi přišla sms zpráva doručovací pokus v 13-19h se nezdařil. Řidič prostě nepřijel, možná vůbec nenaložil.Od 13.15h jsem se snažila dovolat na poštu98,na číslo uvedené v sms, marně telefon byl vyvešený! Po vypátrání jiného čísla se mi po celoodpoledním volání podařilo dovolat na přepážku v17h.Slečna mi zdělila,že ona s tím nic neudělá,mám si volat na depo. Když jsem se jí zeptala, že by mohl být doručen ve večerních hodinách,řekla že už by se to nestihlo. A co mě šokovalo totálně, když mi sdělila, že balík se uložil na poštu až v 17h.Jak je to možné, když sms zpráva oznamující uložení přišla ve13.15?Kdybych si pro něj jela osobně, tak by tam stejně nebyl. Jedná se o konkrétní zásilku DR9619938755M.Podotýkám,že na této poště je standard nedoručovat zásilky,snažila jsem se to již několikrát telefonicky řešit s vedoucím této pobočky,ale nejen, že je neuvěřitelně arogantní až drzý, náprava se stejně nekoná. Vyvěšený telefon to už je totální vrchol. Slečna za přepážkou na můj dotaz proč, vedoucí vyvěsí tel. stroze odvětila-zvedat by ho měl to jo. Doufám, že na této pobočce konečně bude fungovat vše tak jak má, koneckonců si služby nemale platíme. Děkuji Heřmanová


Produkt

Balík do ruky DR 9619938755M


Požadované řešení

Požaduji, vstřícnější přístup této pobočky. Pokud mám objednaný balík do ruky, byl do ruky opravdu doručen. Vyvěšený telefon, arogance, odkaz na depo nic neřeší, je věcí vedoucího, aby vše fungovalo jak má a ne aby si z nás zákazníků ČP dělala za naše peníze do nekonečna"dobrej den"


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému