Společnost


Blue Star Finance s.r.o.

Počet nahlášených stížností:13
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

0%
100%
Toto skore je založeno na 1 stížnostech.

#1575Falesny internetovy prodejce "fajne-elektro"

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 měsíc 24 dnů 17 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
04.12.2013, před 10 lety

Štěpánka Kašparová

Znění stížnosti

V rijnu byl na uvodni strance Seznamu (www.seznam.cz) mezi reklamama odkaz na USB flesh disk 32 GB za 299,- Kc, kdyz se to rozkliklo, tak se tam pres internetovy obchod dalo objednat bud USB flesh 32 GB, nebo sportovni minikamera nebo jeste par dalsich produktu za zvyhodnene ceny. Ja si objednala 2 flesh disky a dne 31.10.2013 zaplatila 598,- Kc.
Uznavam, ze posilat penize za podezrele levne zbozi na nezname adresy je bezbreha naivita, za kterou nasledoval zcela zakonity trest, nicmene na tomto miste uvodni stranky Seznamu jsou denne podobne nabidky od Slevomatu a jinych podobnych spolecnosti, ktere funguji solidne a jak ma clovek poznat, ze se jedna o normalni internetovy obchod nebo podvodnika... vzdyt pokud by cloveka zajimalo, kdo treba provozuje samotny Seznam.cz, tak se taky nedohleda (na www.justice.cz pod tim nazvem najde firmu s hlavni cinnosti tykajici se realit).
No, fleshky neprisly, penize zpet take ne (urgovala jsem 2x E-mailem, bez odpovedi), na uvedene telefonni cislo se nedovolate (neexistuje) a v Klimentsky 1215/26 je jen pravnicka spolecnost, ktera umoznuje komukoliv si tam zaregistrovat sidlo. U zvonku visi seznam firem, ktere pod onou spolecnosti (AZK-Capital, s.r.o., www.officetime.cz) momentalne jsou evidovane, ani Fajne elektro, ani Blue Star Finance s.r.o tam samozrejme uvedene nejsou.


Produkt

viz nahore


Požadované řešení

1/ lze se vubec nekam dovolat a dostat zpet penize?
2/ kdyz clovek narazi na internetovy obchod, se kterym zatim ani on, ani zadny jeho znamy nemel zkusenost, jak ma zjistit, jestli jde o solidni firmu nebo podvodnika? (pro priste...)


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému