Společnost


Helvetia Apotheke d.o.o.

Počet nahlášených stížností:258
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

85%
15%
Toto skore je založeno na 118 stížnostech.

#16995Neoprávněně vymáhaná dlužná částka - obchodní praktiky podobném tzv. "šmejdům"

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

1 den 20 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
17.07.2017, před 7 lety

Ondřej Gerba

Znění stížnosti

Telefonicky byl mému 79-letému otci, Juraji Gerbovi nabízen doplněk stravy, který měl pomoci zlepšovat jeho zdravotní stav s tím, že pokud mu bude přípravek vyhovovat, zaplatí pouze dopravné, což také udělal a vzorek skutečně odebral. Společnost ale dnes tvrdí, že posílala další dávky přípravku, ale otec naopak tvrdí, že žádné další dodávky neobdržel, navíc během telefonického hovoru prý o žádných dalších dodávkách nebyla vůbec řeč.
Přesto společnost Helvetia Direct Marketing s.r.o. předala svou údajnou pohledávku k mimosoudnímu inkasu společnosti M.B.A. consulting s.r.o., Sadová 541, 250 65, Líbeznice, která dne 7.7.2017 vystavila otci 1.upomínku na částku celkem 1.960,89 Kč.
Již vzhledem k předechozím stížnostem uveřejněným jinými důchodci na stránkách portálu dTest mám podezření na nekalé obchodní praktiky společností Helvetia Direct Marketing s.r.o.a M.B.A. consulting s.r.o.


Produkt

Výživový doplněk stravy


Požadované řešení

Nevíme, z čeho společnost vycházela při vyčíslení částky, která je dle našeho názoru neoprávněná. Požadujeme doložení všech okolností, které vedly společnost k evidenci závazku.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému