Společnost


COMFORT ENERGY s.r.o.

Počet nahlášených stížností:99
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

85%
15%
Toto skore je založeno na 28 stížnostech.

#19166Též nestandartní smlouva, rodiče 67 let

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

17 dnů 22 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
11.11.2017, před 6 lety

Petr Pátecký

Znění stížnosti

Hodně nefér jednání s mými rodiči. Nejen že pán celou dobu uváděl dezinformace. Vysloveně lhal o společnosti kterou zastupuje. Opět jen množství zahlcujících informací, bohužel jsem byl poblíž ale měl hovor. Nezachytil jsem podpis smlouvy. Pán může být rád že odešel bez újmy na zdraví. Navíc v Mostě je zakázaný podomní prodej, jen nevím komu na městském úřadě tuto společnost nahlásit.

Společnosti byl okamžitě zaslán dopis s odstoupením od smlouvy. Je přibližně tohoto znění, některé údaje jsem musel cenzurovat:

Odstoupení od smlouvy s firmou Comfort Energy

Číslo smlouvy CMA50223139

Dne 10.11.2017 se podomní prodejce Vaší společnosti (Teplické pobočky) pan Tomáš Veselý. Vydával za zaměstnance společnosti ČEZ s tím, že jde zkontrolovat zdali již máme ve faktuře započítanou slevu. Tímto prohlášením se nám vloudil do bytu a uvedl nás v omyl! Po sledu informací a několikerém potvrzení že je zástupce firmy ČEZ, si nechal v tabletu i písemně podepsat smlouvu s vaší firmou.

Že jde o jiného dodavatele energií zjistil až syn poškozených. Výše jmenovaný nereagoval na výzvu zrušení smlouvy na místě, proto byl z bytu vykázán. Později byla nalezena i podepsaná smlouva na žárovky které nebyly dodány! Sám prodejce potvrdil telefonicky že žárovky nebyly dodány a ve smlouvě nebyli zahrnuty.

Jakési prohlášení zákazníka nepovažuji za plnohodnotnou smlouvu. Není zde dostatek informací, co je součástí smlouvy. Pán si nechal ukázat více smluv, což je v našem případě elektřina bytu, plyn bytu a elektřina na zahradě.

Nečekáme na potvrzující hovor z vaší strany, který má přijít z tel. čísla 277. Bude v něm automaticky vše zamítnuto.

Proto žádáme o okamžité písemné odstoupení od smlouvy číslo CMA50223139, tím myslím všech smluv, které jsou na toto číslo smlouvy vázány. Dále žádáme o stornování smlouvy na LED žárovky, které nebyli obdrženy! Kopie podepsaných dokumentů přikládáme.

Samozřejmě budeme informovat své dodavatele energií a jiné příslušné úřady.

Tento text bude zaslán jak emailem na adresu kontakt@comfortenergy.cz, tak i prostřednictvím doporučeného dopisu na adresu Na Poříčí 24-26, Praha 1, 110 00.

Předem děkuji za kladné vyřízení této záležitosti…


V Mostě dne 11.11.2017


Produkt

Číslo smlouvy CMA50223139


Požadované řešení

Okamžité písemné! zrušení všech sjednaných smluv....


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému