Společnost


MAFRA, a.s.

Počet nahlášených stížností:37
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

#20501Nedoručený předplacený tisk

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

2 měsíce 30 dnů 9 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
04.01.2018, před 6 lety

Miloš Kučera

Znění stížnosti

Dobrý den, jsem dlouholetý předplatitel Mf Dnes, noviny byly sice dodávány v různých časech, někdy se do schránky nedostaly vůbec, ale to, co se děje v letošním roce, to jsem ještě nezažil, protože noviny v tomto roce nechodí vůbec. Samozřejmě jsem zaregistroval potíže s roznáškou, ale to se snad dalo řešit dříve než koncem roku.

Jestliže se má tato situace opakovat, nemám dále zájem o předplatné na tento list, pokud se situace nevyřeší do konce tohoto týdne, žádám o ukončení smlouvy o předpatném a navrácení poměrné částky zaplaceného předplatného za dodávku celotýdeního listu Mf Dnes.

Nemám zájem ani o zpětné dodání výtisků, které nepřišly včas, protože několik dnů staré noviny mě již opravdu nezajímají.

Jsem ochoten dále platit předplatné, ale pouze za předpokladu, že tisk bude dodáván nejpozději do půl osmé do schránky, jak to nabízíte v nabídce předplatného, tisk, který se ke mě dostaně odpoledne již nepotřebuji, raději si jej zakoupím v trafice s tím, že si mohu vybrat i z jiných titulů

Miloš Kučera


Požadované řešení

Požadované řešení jsem uvedl výše


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému