Společnost


Creed Resources s.r.o.

Počet nahlášených stížností:3
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

100%
0%
Toto skore je založeno na 2 stížnostech.

#20507Doživotní záruka na Invisible glass

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

5 měsíců 27 dnů 9 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
04.01.2018, před 6 lety

Michal Červa

Znění stížnosti

Zakoupil jsem produkt Invisible Glass v iSETOS, kde mi bylo při nákupu řečeno, že se jedná o doživotní záruku a mohu kdykoli přijít. Jaké nemilé překvapení, když mi řekli, že byli pouze sprostředkovatelé a mám se obrátit přímo na dovozce do ČR firmu Creed Care s.r.o., popř. ERTEA CZECH s.r.o. nebo nevím která firma přesně zatím celým je. Značně znechucen přístupem firmy iSETOS, jsem se obrátil přímo tedy na firmu skrze webové stránky www-bezobalu.cz
Zde jsem navolil mé zboží, na které chci uplatnit doživotní záruku a co se nestane. Nejprve zaplaťte – OK, a pak pošlete ještě 130Kč za poštovné! To jsem si řekl, že je celkem dost a že se na výdejně zastavím, popřípadě nechám PPLkou vyzvednout. Na toto mi bylo na infolince řečeno, že takto to dělat nelze a jedinou možností je varianta s doporučeným psaním za 130Kč. Upozorňuji, že přijde malá obálka s hmotností ne větší jak 0,5kg, takto zaslané zboží nebude stát více jak 40Kč.
Ptám se tedy, zda je takovéto jednání v pořádku a v souladu se zákony ČR nebo zda nedochází ke klamavé reklamě a následně také k nezákonnému obohacení, kdy s každým sklem firma vydělá 90Kč.


Produkt

Zagg Invisible Shield Glass for Apple Iphone 5/5s/5c


Požadované řešení

Možnost vyzvednutí si skla osobně nebo pomocí zprostředkovatele. Popřípadě možnost řešit v obchodu iSETOS, aby si náklady a starosti řesili oni.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému