Společnost


DOMEO KOUPELNY s.r.o.

Počet nahlášených stížností:3
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

100%
0%
Toto skore je založeno na 1 stížnostech.

#21481Neschopnost a neochota při vrácení zboží do 14 dnů, neuznání reklamace

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

3 měsíce 17 dnů 21 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
13.02.2018, před 6 lety

Karolina Peroutkova

Znění stížnosti

U společnosti DOMEO KOUPELNY jsme zakoupili vanu s příslušenstvím. Vanu ale poškodila přepravní společnost, protože zásilka přišla do přemíry jiných starostí spjatých s novostavbou, problém jsme odhalili až po 10 dnech. Jednalo se o prasklý roh. Ze společnosti DOMEO KOUPELNY byla vana zabalená opravdu pěkně, někdo s tím ale švácnul v autě a vana praskla. Využili jsme ale možnosti vrácení zboží do 14 dnů (u nákupu přes internet).
U DOMEO KOUPELNY jsme ale narazili na neochotu cokoli řešit, nechtěli uznat odstoupení od kupní smlouvy. Zboží jsme přesto zaslali zpět a oni zásilku převzali, ale už se neozvali. Píšeme jim tedy znovu Výzvu o vrácení bezdůvodného obohacení, stížnost na ČOI a doufáme, že se vše v dobré obrátí a problém se vyřeší. Nakupovali jsme toho u nich více a všechno bylo v pořádku a ok. Jen ta vana.


Produkt

SANTECH vana laguna 168 x 95, přísušenství


Požadované řešení

Rádi bychom se dočkali vrácení peněz za zboží i přepravu zpět k prodejci.

A poznámka pod čarou:
A velmi bychom uvítali, kdyby přepravní společnosti nesli větší odpovědnost za zboží, které po cestě poškodí - ne vždy je možnost zboží převzít a podrobně překontrolovat. Nám zboží přišlo ve chvíli, kdy se řešilo X jiných problémů na stavbě, bagr rejdil po zahradě, na plotně se pálil oběd, děti plakaly, že spadly z klouzačky a volala babička z Moravy. Přepravce byl chlapík ve stylu "Paninko honem, už jsem měl bejt na Kladně". To pak něco kontrolujte a v klidu přebírejte!


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému