Společnost


Tesco Stores ČR a.s.

Počet nahlášených stížností:438
Z toho za letošní rok:8
Stále v řešení:5
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

66%
34%
Toto skore je založeno na 3 stížnostech.

#21846E-tesco bylo dodáno jiné zboží, než jsme si objednala a uhradili

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

3 měsíce 8 dnů 5 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
28.02.2018, před 6 lety

Jana Dvorakova

Znění stížnosti

Dobrý den, objednala jsem minuly tyden nákup v e-tesco, celkem asi 53 polozek za 1.800,-,
zboží mi prodejce privezl mokre!!!venku bylo sucho tak nechápu, zboží mi naházel do předsíne a strašne spechal. Neupozornil me, že by neco chybelo, prý je vše v pořádku dle objednávky.Zbežne jsem zboží prohlédla, pravdu nemáte šanci kontrolovat každý jogurt a převzala.

Až druhý den jsem zjistla, že ovocný salát byl NAHRAZEN tescem na majonézový- jsem po operacu žlučníku!, polévková zelenina byla nahrazena nejakými testovinovými spreclemi -příloha k masu nelze do polevky!!!
a místo detské zubní pasty je pasta pro kuřáky...
Kontaktovala jsem telefonicky tesco, bohužel, tam se dovolat je unikum!!! slečna na centrále byla značne nepříjemná, vysvetlovala jsem jí, že kontrolovat 53 položek, jednotlive šikovne zabalaných v PVC folii opravdu nelze, to by u me prodejce trávil hodiny...
Dotazovala jsem se slečny tesco, jak této situaci zabránit, kdy prodejce nemá zboží, na toto me neupozorní a nečím to nahradí - místo jaru dostanete wc papír...slečna mi neumela poradit, prý se mám nejak domluvit s dopravcem, ale neví jak...předem upozornit zákazníka, že mu vezou neco jiného nemohou... tak tohoto e-tesco potraviny opravdu nedoporučuji, vyhodila jsem 200 za neco co nepotřebuji...


Produkt

e-tesco, potraviny, Praha


Požadované řešení

Žádám o vrácení penez za zboží, které jsem neobjednala a nepotřebuji a řešení ze strany tesco, jak zabránit podobné situaci. Proč mají v nabídce zboží, které Vám nedodají a dovezou neprodejný ležák, který nechcete?


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému