Společnost


be2 S.a.r.l.

Počet nahlášených stížností:2791
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

71%
29%
Toto skore je založeno na 506 stížnostech.

#22348Okamžité odstoupení od smlouvy

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

19 hodin 43 minut

Detail stížnosti

Publikováno
18.03.2018, před 6 lety

Jan Miklánek

Znění stížnosti

Dobrý den,
dne 16.3.2018 jsem si koupil na internetové seznamce be2 VIP členství na 1měsic,po zaplacení jsem zjistil, že se mi automaticky prodlouží každé 3měsíce VIP účet za 2247 kč. Nic o téhle funkci jsem nikde neviděl až po zaplacení částky na jejich účet mi to přišlo mailem. Vůbec s tím hle jednání nesouhlasím a beru to jako podvod. Psal jsem jim 17.3.2018 na zákaznický servis mail s ručně napsanou výpovědí a vlastním podpisem (ve formátu PDF),že chci zrušit smlouvu ve zkušební době ke dni 17.3.2018, následné zrušení VIP účtu,a odejmutí osobnich údajů z jejich databáze.A aby mi potvrdili mailem zrušeni smlouvy a VIP účtu. To stejné jsem poslal i poštou na uvedenou adresu v jejich podmínkách.Přisel mi jen nějaký email vygenerovaný počítačem, že do 3 pracovních dni se mi někdo ozve.Nechci čekat s nejistotou 3dny,že se mi někdo možná ozve.
Chtěl bych poprosit o pomoc popřípadě vyřízení a potvrzení okamžitého odstoupení od smlouvy.Vymazání mých osobních údajů z jejich databáze a i údajů o platební kartě.Nechci využívat služby téhle společnosti.

Děkuji za pomoc.
S pozdravem Miklánek


Produkt

Produkt Prémium členství na 1 měsíc za 149kč


Požadované řešení

Okamžité odstoupení od smlouvy ze dne 17.3.2018,zrušení VIP účtu prémium,odejmutí mých osobních údajů z databáze společnosti,smazání účtu,smazání údajů o platební kartě,popřípadě navrácení peněz.
Potvrzení na email o zrušení smlouvy.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému