Společnost


be2 S.a.r.l.

Počet nahlášených stížností:2791
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

71%
29%
Toto skore je založeno na 506 stížnostech.

#24428Zrušení účtu z důvodu a žádost o částečnou refundaci

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

1 měsíc 16 dnů 21 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
23.06.2018, před 6 lety

Jan Čupr

Znění stížnosti

Dobrý den,

žádal jsem u společnosti academic singles (be2 S.a.r.l.) o zrušení mého prémiového účtu a alespoň částečné vrácení financí, které mi byly z jejich strany automaticky ztrženy ve výši 2247kč za předplatné dalších 3 měsíců.
Vzhledem k tomu, že služby již nebudu využívat, požádal jsem je o okamžité zrušení mého účtu nebo alespoň do 14ti dnů a vrácení částky na můj účet. Viz text emailu zmiňované společnosti:
Dobrý den,
žádám Vás touto formou výslovného písemného prohlášení o zrušení mého prémiového členství v seznamce Academic sigles, který jsem využíval v České republice.
Vzhledem k tomu, že Vaše služby nebudu již nadále využívat, žádám Vás o navrácení alespoň poměrné částky ze sumy, která mi byla stržena za předplatné celých 3 měsíců. Minimálně částku za 2 a půl měsíce (cca 1800-1900kč), protože věřím, že do 14ti dnů zvládnete mojí žádosti o zrušení vyhovět ke vzájemné spokojenosti obou stran. Částku prosím poukažte na bankovní účet, ze kterého odešla platba.
Dále Vás žádám o zpětné písemné vyjádření, že bylo mé žádosti vyhověno, prémiový účet byl zrušen a peníze poukázány na zmiňovaný účet.

Napsal jsem ji i údaje o mě, email použitý při registraci a účet, na který mají poslat zpět finance.

Je možné nějakým způsobem docílit toho, aby bylo mé žádosti vyhověno, prémiový účet zrušen a také vráceny peníze alespoň částečně?

Děkuji za pomoc


Produkt

prémiový účet na seznamce academic singles


Požadované řešení

Žádám o vrácení poměrné částky ze zaplacené sumy, kterou si strhli bez jakéhokoliv předchozího upozornění a o ukončení prémiového členství, tedy celkového zrušení profilu.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému