Společnost


Allegro Retail a.s.

Počet nahlášených stížností:521
Z toho za letošní rok:8
Stále v řešení:6
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

49%
51%
Toto skore je založeno na 136 stížnostech.

#25983Kolo Olpran Bomber disc 26

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

2 měsíce 15 dnů 20 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
31.08.2018, před 6 lety

Eliška Šrámková

Znění stížnosti

Dobrý den,

dne 29.4.2018 mi rodiče jako dárek zakoupili kolo Olpran Bomber disc 26, přičemž můj otec ho pouze složil do funkčního stavu (nezdálo se, že by kolo bylo vadné) a 5.8.2018 mi ho slavnostně předali. Jedinou vadou, se kterou byli seznámeni , bylo lehké poškrábání rámu. Jinak na funkčnosti tato závada neměla mít vliv. Jak bylo uvedené pod výrobkem při zakoupení.

Měřím 173cm a vážím 63kg. Po první jízdě (7.8.2018) , ujela jsem zhruba 20km jsem ale utrpěla šok.
Přední kolo do osmičky. Kotouč od přední brzdy prohnutý a zohybaný, přední kolo tak samovolně přibržďovalo a i přes to, že jsem měla sluchátka v uších šíleným způsobem vrzalo.

Při přehození na přední přehazovačce na převod 3-největší (nejtěžší) a vzadu na nejmenší (nejtěžší) spadl pokaždé řetěz.

8.8.18 ráno jsem telefonovala se společností mall.cz, která mne odkázala na autorizovaný servis. Po telefonátu se společností Olpran jsem byla odkázána na společnost Mall.cz. Z Příbrami jsem tak odvezla kolo na Nové Butovice, kde mé kolo přijali k reklamaci. Požadovala jsem vrácení pěněz za kolo z důvodu špatné kvality, nedůvěry k výrobku v rámci 6ti měsíců.

Dnes tj.31.8.18 jsem dostala informaci do emailu, že mé kolo je odesíláno zpět na adresu, reklamace vyřízená - ZAMÍTNUTÁ, pro nevhodnou manipulaci s tímto výrobkem.

A já bych ráda věděla, jak jsem s tímto výrobkem mohla za 20km nevhodně zacházet, když jsem si na něj sedla a šlapala na něj a upozorňuji se svou vahou 63kg.

Evidentně tato závada nebyla způsobena mou vinou a tak reklamace měla být uznaná. Pán který v Mall kolo přebíral do reklamace sám říkal, že toto ještě neviděl.

Můžete mi poradit, jak dále postupovat ?

Děkuji Vám předem za pomoc

Šrámková Eliška


Produkt

Olpran Bomber disc 26, pánské, červené


Požadované řešení

Odstoupení od kupní smlouvy v rámci 6ti měsíců, vrácení peněz


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému