Společnost


be2 S.a.r.l.

Počet nahlášených stížností:2791
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

71%
29%
Toto skore je založeno na 506 stížnostech.

#26787Neoprávněné stržení peněz z účtu - seznamka Academic-singles

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

2 měsíce 22 dnů 10 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
04.10.2018, před 5 lety

Jan Novotný

Znění stížnosti

Dobrý den,
rád bych vás požádal o pomoc s řešením mého problému se seznamkou Academic-singles.cz, provozovanou společností:
be2 S.à.r.l.
13 rue du Commerce
L-1351 Luxembourg
Luxembourg
Číslo zápisu v Obchodním rejstříku:
B 123206, Commercial Register Luxembourg

Dne 2.9.2018 jsem na seznamce na adrese www.Academic-singles.cz aktivoval prémiové členství - informace kterou jsem při aktivaci obdržel byla, že roční členství stojí 400Kč. Na základě této informace jsem vyplnil údaje ze své platební karty, transakci nebylo potřeba nijak dál autorizovat (obvykle je to přes autorizační SMS, kde je i uvedena částka, v tomto případě tomu tak ale nebylo) a aktivoval tím prémiový účet.
K mému překvapení jsem však na výpisu z karty našel, že mi tato společnost strhla z karty částku 4 788 Kč, místo mnou předpokládaných 400Kč, o kterých mě informovali na svém webu.
Napsal jsem tedy na email, který má tato seznamka uvedený v kontaktech, zaslal jim výpověď prémiového členství na formuláři, který mají na svém webu a požádal je o okamžité ukončení tohoto členství a vrácení částky s odkazem na to, že jsem ji neautorizoval. Odpověděli, že moji žádost o ukončení členství přijali a že ukončili členství k 2.09.2019, což je za rok, přestože jsem je žádal o okamžité ukončení. O vrácení peněz se nijak nezmínili. Na mou námitku, že jsem žádal o vrácení peněz z důvodu neoprávněného stržení peněz reagovali zprávou, že pokud někdo zneužil mou kartu, nebo měl přístup k počítači a členství aktivoval bez mého vědomí, ať se jim ozvu - to ale není můj případ. Opět jsem je vyzval, aby členství ukončili ihned a vrátili mi peníze na účet, ale na tento email už nijak nereagovali.
Prosím tedy o vaši pomoc.
Bohužel nemám k dispozici žádné potvrzení od seznamky, že jsem členství zaplatil ani v jaké výši nebo na jakou dobu, ani printscreen obrazovky, kde mě informovali o tom že členství stojí 400Kč.


Požadované řešení

Žádal jsem provozovatele seznamky o vrácení peněz, jelikož s takovou částkou za členství bych nikdy nesouhlasil.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému