Společnost


Mgr. Ilona Bittnerová

Počet nahlášených stížností:1
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

0%
100%
Toto skore je založeno na 1 stížnostech.

#26996Odmítnutí odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů u zboží objednávaného přes internet

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

12 dnů 23 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
12.10.2018, před 5 lety

Iva Fekarová

Znění stížnosti

Dne 24.09.2018 dcera jako spotřebitelka objednávala v e-shopu maluna.cz dva druhy menstruačních kalhotek, velikost S, jedny v ceně 479 Kč a druhé v ceně 459 Kč. Zboží obdržela následující den a zjistila, že velikost uvedená na stránkách e-shopu neodpovídá označení zboží, podle e-shopu je velikost S 88-94 cm boky a na obalu kalhotek bylo uvedeno, že S je velikost 35 - 37. Dotázala se tedy, zda by byla možná výměna obou druhů kalhotek za větší velikost a kalhotky zaslala zpět doporučeným dopisem dne 26.9.2018, včetně vyplněného formuláře o odstoupení od smlouvy. Dne 4.10.2018 dcera dostala mailovou odpověď e-shopu z adresy veronika@kalisek.cz, že obdrželi vrácené kalhotky a přeposílají část obchodních podmínek, kde je uvedeno, že nelze odstoupit od smlouvy o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit (spodní prádlo, apod.) Dále napsali, že jedny kalhotky jsou zašpiněné od zkoušení, a proto zboží nevymění. Doplnili jsme mailem odstoupení od smlouvy s tím, že žádáme vrácení peněz za zboží a za dopravu, neboť již nemáme zájem o zboží z tohoto e-shopu. Na tento mail sdělili, že reklamaci neuznali z toho důvodu, že kalhotky byly špinavé. Toto je nesmyslné obvinění, neboť kalhotky byly vráceny ihned následující den po jejich obdržení a nebyly dcerou zkoušeny, neboť se jednalo o zjevně malou velikost, byly tedy vráceny ve stejném stavu, v jaké jsme je převzali, pokud byly ušpiněny, museli je buď takto poslat anebo je museli ušpinit sami při jejich rozbalení.


Produkt

Jedná se o objednávku č. 1734221 ze dne 24.9.2018, zboží: kód zboží 4541 Menstruační kalhotky Hiphugger Black Velikost: S , cena 479 Kč a kód zboží 4511 Menstruační kalhotky Hipster Black Velikost: S, cena 459 Kč, Zásilkovna 69 Kč, dobírka 30 Kč.


Požadované řešení

Požadujeme již nyní pouze vrácení peněz za zboží, včetně dopravy, neboť jsme zboží odeslaly zpět s formulářem o odstoupení od smlouvy hned druhý den po obdržení zboží a již nemáme zájem obdržet vyměněné zboží z tohoto e-shopu.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému