Společnost


HP TRONIC, s.r.o. (dříve DATART INTERNATIONAL,a.s.)

Počet nahlášených stížností:227
Z toho za letošní rok:2
Stále v řešení:1
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

50%
50%
Toto skore je založeno na 4 stížnostech.

#27070Neuznaná reklamace

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 měsíc 5 dnů 3 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
15.10.2018, před 5 lety

Zuzana Ličková

Znění stížnosti

Před rokem jsem si u společnosti datart koupila mobilní telefon, model Samsung J5 2017. Telefon fungoval vždy bez problémů, opatrně jsem s ním zacházela, byl neustále nošen v ochranném pouzdře. Před 3 týdny mi telefon z ničeho nic přestal fungovat, objevili se na telefonu barevné čáry, po pár hodinách však telefon celý zčernal bez jakékoliv příčiny.

Společnost se vyjádřila, že mi reklamaci neuzná z důvodu nadměrného mechanického používání, čemuž naprosto nerozumím. Telefon je přeci z důvodu, aby se používal, co to znamená nadměrné mechanické používání? Pokud je systém telefonu nastaven tak, že se smí používat např. 2 hodiny denně, tak má prodejce nutnost informovat kupujícího. Tato odpověď mi přišla opravdu k pousmání.
Další argument byl, že mám prasklé LCD, přičemž o prasknutém displayi se nedá hovořit. V žádném případě display prasknutý nebyl, byly mi zaslány od technika i dvě fotografie, na jedné z nich jdou vidět dvě malé rýhy, o kterých jsem předtím nevěděla a na druhé fotografii je display bez kosmetické vady. Nicméně pro mě problém nebude, pokud mi display ponechají, kosmetické škrábance mi v používání vadit nebudou, zásadní pro mě je funkčnost systému.

Opravu společnost vyčíslila na hodnotu 2536 Kč, mám se do 10 dnů rozhodnout, zda si telefon nechám opravit, pokud ne, tak se mi platnost záručního listu u firmy skončí.

Děkuji za kladné vyřízení.


Produkt

Samsung galaxy J5 duos 16 GB, zlatý, IMEI:359966085761996,


Požadované řešení

Mým požadavkem je, aby mi byl spraven systém telefonu, klidně display s dvěma škrábanci mi nevadí, požaduji hlavně funkčnost systému. Děkuji.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému