Společnost


PLATFORM ENERGY s.r.o.

Počet nahlášených stížností:61
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

#29767Neplatnost Smlouvy o dodávkách plynu a elektřiny

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

2 měsíce 30 dnů 19 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
14.01.2019, před 5 lety

Jarmila Chylková

Znění stížnosti

Dne 24. 10. 2018 mně navštívila obchodní zástupkyně uvedené společnosti a nabídla mi, že se můžu prostřednictvím této společnosti přihlásit k energetické soutěži a dosáhnout tak na nižší cenu dodávek plynu a elektřiny. Vysvětlila jsem jí, že jsem už dlouholetým zákazníkem společnosti Bohemia Energy entity s.r.o., se kterým jsem spokojená a nemám zájem měnit dodavatele. Paní mně ujistila, a to zdůrazňuji, že opakovaně, že zastupujete i tuto společnost a že se pro mně nic nemění.

Několikrát jsem se jí ptala, zda to pro mně OPRAVDU neznamená změnu dodavatele a ona mně opakovaně ujistila, že se pro mně NIC nemění. Na základě těchto informací jsem podepsala Přihlášku k energetické soutěži i Dohodu o zastupování v dobré víře, že jsem od Vaši obchodní zástupkyně dostala správné a úplné informace.
Následující den proběhl ještě verifikační tel. hovor, který jsem potvrdila na základě lživých a podvodných informací zástupkyně.
Dne 9. 1. 2019 jsem obdržela dopis od společnosti LAMA energy a.s., kde jsem se dověděla, jsem od 1. 4. 2019 je tato firma mým dodavatelem energií. Teprve nyní jsem pochopila, že byl obchodní zástupkyní Vaši společnosti na mně spáchán PODVOD, na základě jejich lživých informací toto všechno proběhlo. V dopise jsem byla ještě upozorněna, aby nepodnikala žádné kroky ke zmaření procesu změny dodavatele.

Proto bych se s Vámi chtěla dohodnout na stornování smlouvy s firmou LAMA Energy a.,s., jelikož toto proběhlo na základě podvodného jednání obchodní zástupkyně.


Produkt

Smlouva č. 1010088920 a č. 2110100640


Požadované řešení

Zneplatnit - Zrušit smlouvu o Sdružených dodávkách zemního plynu
a elektřiny číslo 1010088920 a 2110100640, zrušení smluv za každé odběrné místo bez sankce (elektřina a plyn).


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému