Společnost


XXXLutz CZ s.r.o.

Počet nahlášených stížností:116
Z toho za letošní rok:3
Stále v řešení:3
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

#31246Vadný kus - zmetek

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 měsíc 2 dny 3 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
10.03.2019, před 5 lety

Michaela Ondrová

Znění stížnosti

Dobrý den,

Na jídelní stůl jsme na místo 2 týdnů čekali skoro 4 týdny. Včera jsme si jídelní stůl vyzvedli, ale je VADNÝ. Plocha stolu je chybně složená “zaspárovaná” tak že si člověk zadře třísku při dotyku.
Při představě, že budu opět čekat na to než mi jeden stůl vyreklemujete minimálně měsíc mi už je vážně zle. Bohužel toto není naše první negativní zkušenost (možná proto takové rozčílení).
První objednávka byla od vás manželská postel. Dodání? Do 14-ti dní. 14 den jste nám napsali, že bude zboží 4 týden v lednu. Vyčkali jsme a po dovežení zboží jsme zjistili, že nám chyběli ke složení destičky a šrouby. Tudíž opět řešení s Vaší společností.
Jako další věc nám od Vás dorazila sedačka (mimochodem dodání 13 týdnu). V plánku sedačky uvedeno, že potřebujete jen šeoubovák! Velký vtip od Vás. Na sedačce nebyli vyvrtané díry, takže jsme potřebovali ke šroubováku další tři pomocníky a s němi i aku vrtačku!
Nyní je tu další problém s jídelním stolem, který někdo sestavoval nejspíš po slepu nebo si z nás chtěl opět vystřelit!!!!!!


Požadované řešení

Vrácení stolu kus za kus a dovoz stolu zdarma.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému