Společnost


T-Mobile Czech Republic a.s.

Počet nahlášených stížností:635
Z toho za letošní rok:3
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

15%
85%
Toto skore je založeno na 20 stížnostech.

#32246Klamné informace

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

9 minut 57 sekund

Detail stížnosti

Publikováno
23.04.2019, před 5 lety

Veronika Vybíralová

Znění stížnosti

Dobrý den, věděla jsem, že od poloviny dubna budu na půl roku v zahraničí – Německu – proto jsem si už před odjezdem (celkem třikrát) po zákaznické lince ověřovala, zdali budu mít volání do T-Mobile zdarma i ze zahraničí. Můj tarif je "S námi v sítích s balíčkem 30 min se 100% slevou", volání na T-Mobile mám zdarma neomezeně, do ostatních sítí mám volných 30 min, SMS zdarma neomezeně. Jsem již přes týden v Německu a sledovala jsem průběžně online vyúčtování. Zjistila jsem asi po třech dnech, že mi bylo účtováno volání do T-Mobile, útrata byla u téměř 200 Kč. Proto jsem zavolala opět na Vaši zák. linku, vše jsem jim řekla, načež mi paní řekla, že je to divné, že to mám opravdu zdarma, abych se nebála. Ptala jsem se jí, jestli nemám radši počkat na fakturu a zatím nevolat, ale ona sama mi řekla, že ne, ať se neomezuji a volám dál s tím, že pokud bude částka na faktuře opravdu vyšší, odečtete mi to. Paní jsem samozřejmě poslechla a dnes mi přišlo vyúčtování místo 349 Kč - 827 Kč. Volala jsem tedy zase na T-Mobile a až po několika minutách mi bylo řečeno, že s mým tarifem to vlastně neomezené nemám, nýbrž že těch 30 min co mám vždy na čísla mimo T-Mobile se v zahraničí počítá i na volání na číslo T-Mobile, takže zbylé minuty co jsem provolala se v zahraničí účtují už tak, jako by se v ČR účtovaly na čísla mimo T-Mobile.
Bylo mi řečeno, že je tedy lepší, aby mi volal někdo z ČR, že těm se to účtovat (i třeba se stejným tarifem) nebude, ale opravdu tedy nevím, čemu mám věřit, tudíž ani příbuzní nevědí, jestli mi mohou nebo nemohou volat.
Částku 827 Kč jsem dnes raději zaplatila, ale určitě doufám v to, že mi zbytečně provolané peníze vrátíte. Děkuji za přečtení a doufám, že situaci prověříte.


Požadované řešení

Požaduji vrácenou částku, kterou jsem provolala, tedy 475 Kč. Kdybych věděla, že to zdarma nemám, určitě bych do čr nevolala, ale bylo mi to řečeno celkem 3krát v průběhu 2 měsíců, co jsem si to ověřovala přes zákaznickou linku. Až teprve poté, co mi přišla vysoká částka k zaplacení mi bylo vysvětleno, jak je to doopravdy. Považuji to za velmi klamné a doufám, že se tím budete dále zabývat. Děkuji.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému