Společnost


DER Touristik CZ a.s.

Počet nahlášených stížností:220
Z toho za letošní rok:2
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

#34097REKLAMACE UBYTOVÁNÍ

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 měsíc 1 den

Detail stížnosti

Publikováno
13.07.2019, před 5 lety

Valéria Čermáková

Znění stížnosti

Jako věrný a loajální klient Vaší CK i jako spotřebitel dle paragr.2540 občanského zákon. uplatňuji tímto právo na SLEVU zájezdu přiměřenou rozsahu a trvání potíží.
Reklamuji zájezd č.: 130066288, zakoupený 13.2.2019
Destinace: Tunisko-pevnina
Hotel:Thapsus, typ pokoje: 1x SGL. stravování: all inclusive
Datum odletu/příletu: 4.6.2019 QS 2854 / 14.6.2019 QS 2811
Trasa letu : Praha-Monastir-Praha
Klientská karta: 105977128
Prodejce:Lenka Podhajská, Revoluční 23,Praha 1
Reklamuji tímto ubytování v hotelu Thapsus.Po příjezdu do hotelu ve 23:30 h. nám byla nabídnutá večeře. Suché zbytky od večeře, které klienti nemohli konzumovat vzhledem k tvrdosti, starší klienti s umělým chrupem neměli absolutně šanci.
Po večeři jsme vyplnili registrační formuláře, zaplatili vyšší ubytovací taxu bez vydání potvrzení ( běžný přivýdělek recepčního ) a ve 24:05 h. následovalo konečně ubytování na pokoje. Nerespektování příplatků jako výhled na moře a singl. Tyto pokoje byly zapáchájící a s plísní, občas šváb, které by se neodvážili nabídnout převažující ruské a německé klientele !!! Ubytovali mě a úplně cizí paní Irenu Mačinovou do smradlavého apartmánu se společnou koupelnou + WC, předsíní a hlavně 1 klíčem !!! Obě jsme si zaplatily samostatné ubytování s doplatkem ve výši 1.790,-Kč. Delegát Faozi Methnani nic nevyřešil, lhal, sjednal údajnou schůzku s manažerem hotelu ( po 2 hod.marném čekání na recepci ), jsem se dotázala jiného personálu na manažera hotelu a ten nám sdělil, že manažer nepřijde. Opět jsem kontaktovala delegáta, již z recepčního telefonu. Nejdřív hovor odmítl a pak byl již nedostupný. Telefonát do ČR zbytečný, pán mi oznámil, vše řešte pouze s delegátem !!! A tak jsme s pani Mačinovou strávily dalši 2 dny čekáním na recepci, že nemají volné pokoje. Zatím ubytovávalu nové klienty a paní z ČR s 12- ým synem nabízeli 4-5 hezkých pokoju a ta byla opravdu vybíravá.Taky ji to stálo dalších 30-40 €. Po 3 dnech evidentně pobavených velice neprofesionálních recepčních nám konečně nabídli 2 samostatné pokoje !!! Za tuto službu zaplacenou již v ceně zájezdu, jsem jim dala bakšiš 10€.
Koněčně jsme si mohly obě užívat dovolenou.
Nekomentuji již problémy s nedostatkem nádobí, pití se špatně umytými plastovými kelímky a následnou 3 denní léčbou nateklých bolavých rtů ( příště jedu s vlastním hrnkem ) ...


viz přiložené fotografie apartmánu


Produkt

Apartmán vhodný pro rodinu se 3 dětmi místo dvou samistatných pokojů s vlastním sociálním zařízením


Požadované řešení

Žádám CK o finanční kompenzaci ve výši 20% z ceny ,
napomenutí delegáta + jeho finanční postih (z kterého můžete uhradit finanční kompenzaci poškozenému klientovi,čili mě )
omluvu CK.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému