Společnost


Alektum, s.r.o.

Počet nahlášených stížností:65
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

91%
9%
Toto skore je založeno na 12 stížnostech.

#36223Pohledávka Fitup

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

4 měsíce 10 dnů 2 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
18.10.2019, před 4 lety

Zdeněk zaremba

Znění stížnosti

"jménem věřitele Uppsala Management s.r.o. Vás žádáme, abyste co nejdříve zavolali v pracovní den na telefonní číslo: 270 005 500 nebo 777 019 386 od 09:00-17:00 ve věci vyrovnání nesplaceného dluhu č. 271697. Alektum s. r. o."

Nelze se dovolat. |Jedná se o smlouvu ve fitcentru FITUP. Smlouvu jsme s manželkou řádně ukončili na provozovně, kterou jsme navštěvovali vypsali jsme formulář, který si od nás paní na recepci přebrala a ujistila nás, že výpovědní lhůta je dva měsíce.

Od té doby nic, až teď společnost Alektum se švédským majitelem a polským prokurou kde nezvedne nikdo pevnou linku a mobil je nedostupný. Začíná to u nás v Česku být pěkný hnůj a dále se k tomu nebudu vyjadřovat.

hezký den


Produkt

členství ve fit centru. jedna z možností ukončení smlouvy je podat výpovědní formulář osobně na recepci. když se na to dívám zpětně, bohužel nedostanete žádné potvrzení o tom, že od Vás byl formulář převzat. Pouze slečna, která ťuká do počítače a ujišťuje Vás, že je vše v pořádku


Požadované řešení

Požadované řešení? Pro začátek by stačilo, kdyby firma Alektum byla schopna zvednout alespoň jedno z čísel, které uvádí v emailu.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému