Společnost


AURES Holdings a.s.

Počet nahlášených stížností:666
Z toho za letošní rok:19
Stále v řešení:19
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

45%
55%
Toto skore je založeno na 213 stížnostech.

#36596Zamítnutá reklamace

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

3 měsíce 6 dnů 22 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
02.11.2019, před 4 lety

Kristýna Morocová

Znění stížnosti

Dobrý den,
dne 20.8. jsem zakoupila ojetý vůz od společnosti AURES Holdings a.s. Při evidenční kontrole bylo technikem zjištěno, že sada litých kol , která byla na vozu neodpovídá údajům v TP. Byla podána reklamace a vyjádření společnosti znělo : Kupující byl při koupi seznámen se stavem vozu a jeho výbavou i s veškerým příslušenstvím k vozu a a s tímto souhlasil. Předmětem reklamace není vada, za níž prodávající odpovídá, a proto prodávající reklamaci zamítá. Přesto prodávající nabízí kupujícímu jako určitý projev dobré vůle finanční částku ve výši 1.000,-. Tato částka může být v případě zájmu zaslána na bankovní účet, je platná do 11.11.2019 a je podmíněna uzavřením Dohody o narovnání reklamace na pobočce AAA Auto Praha Čimice.

S tímto vyjádřením nesouhlasím, jelikož v kupní smlouvě se žádná informace ohledně nesouladu sady litých kol nenachází. Při koupi nebylo možné si tuto informaci ověřit jelikož veškeré doklady k vozidlu jsem dostala až o několik dní později po koupi vozu. Nebylo nám umožněno ani do dokladů nahlédnout jelikož se prý nacházeli mimo jejich pobočku. Od společnosti se mi již podařilo získat sadu litých kol, která má dle TP být na vozidle , ale bohužel bez matic k upevnění.


Produkt

Ford Mondeo , r.v. 2009 / najeto cca 240 000 , cena 85 159,-


Požadované řešení

Požaduji proto uhrazení veškerých nákladů spojených s přezutím vozu a koupí potřebného materiálu. Děkuji. Kristýna Morocová


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému