Společnost


Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Počet nahlášených stížností:84
Z toho za letošní rok:3
Stále v řešení:3
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

37%
63%
Toto skore je založeno na 8 stížnostech.

#37468Neuznání reklamace na hodinky

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

2 měsíce 8 dnů 11 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
29.11.2019, před 4 lety

Pavel Masarovič

Znění stížnosti

Dobrý den,
dne 27.3.2019 jsem si zakoupil hodinky Samsung Galaxy Watch Active / MC: SM-R500NZKAXEZ, SN: R5AM20206HDEH/, které byly zakoupeny u společnosti SETOS spol. s. r. o..
Hodinky jsem zakoupil pro svou manželku. V měsíci říjnu jsme odjeli na dovolenou, kde jsme se vykoupali v moři s hodinkami. Program na hodinkách umožnuje plavání, to jsme nastavili, vykoupali se v moři po dobu asi 10ti minut a pak jsme šli na pláž. Hodinky jsme opláchli sladkou vodou a během 10ti minut hodinky se vyply. Po příchodu na hotel jsme dali hodinky na nabíječku, ale i na nabíječce docházelo ke snižování procent nabíjení až se zcela vyply a už nešly vůbec. Po návratu z dovolené jsme hodinky reklamovali, ale reklamace byla zamítnuta z důvodu, že došlo k poškození neznámou látkou a proniknutí vlhkosti do vodotěsných hodinek.
Po nesouhlasu se zamítnutím reklamace a nabízené opravě za cca 5500,-- Kč a znovu zamítnutím reklamace se obracíme na Vás o pomoc.
Hodinky jsou deklarované jako vodotěsné, my jsme v žádném případě nezasahovali do hodinek, manželka se nepotápí a nepracuje s neznámými tekutinami, pracuje na úřadě a na hodinky je opatrná. Jsme zklamáni přístupem, za produkt, který stojí dost peněz oproti jiným produktům, žádné podmínky jsem neporušili, jelikož hodinky jsou výrobcem deklarované jako vodotěsné a moje žena se s hodinkami vykoupala pouze jednou. Nechápeme přístup a prosíme o pomoc. V příloze zasíláme veškerou komunikaci a jsme ochotni cokoli doplnit.
Nic jsme neudělali, co by mělo produkt poškodit mimo výrobcem deklarované vlastnosti výrobku, který je reklamován jako vodotěsný a ve finále je oprava v rámci záruky zamítnuta z důvodu netěsnosti hodinek - jak tuto skutečnost můžeme ovlivnit.


Produkt

hodinky Samsung Galaxy Watch Active /MC. SM-R500NZKAXEZ, SN: R5AM206HDEH zakoupeny u společnosti Setos spol. s. r. o. 27.3.2019


Požadované řešení

Výměna hodinek v rámci reklamace bud za nové, nebo oprava v rámci záruky.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému