Společnost


Klára Borlová

Počet nahlášených stížností:1
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

100%
0%
Toto skore je založeno na 1 stížnostech.

#37640Zamietnutá reklamácia

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

3 měsíce 14 dnů 2 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
04.12.2019, před 4 lety

zuzana kolárikova

Znění stížnosti

Dňa 16.9.2019 som kúpila dcére cez eshop www.littleshoes.cz topánky camper za 91,66 Eur. topánky mi boli doručené cca 20.9.2019.
Po necelých dvoch mesiacoch nosenia t.j. 22.11.2019 sa dcére na jednej topánke pokazil zips, na druhej topánke vykazuje zips tiež znaky vady a je podľa mňa otázkou času, kedy bude aj ten pokazený, tak že nepôjde zapnúť.
Ide o členkové topánky, ktoré nie je možné obuť a vyzuť bez zapnutia, vypnutia zipsu.
Topánky som reklamovala a vyjadrenie z reklamácie bolo nasledovné: "Reklamace byla zamítnutá, jedná se o mechanické opotřebení. Zip je značně odřený, nemohlo dojít k této vadě běžnou chůzí."
Výsledok reklamácie ma veľmi prekvapil, pretože neviem ako by mohlo dojsť k pokazeniu zipsu bežnou chôdzou. Je zrejmé, že k pokazeniu zipsu mohlo prísť len tým, že zips sa používa mechanicky, t.j. že dieťa (10ročné) si minimálne 2 x denne zips zapne a odopne.
Podľa môjho názoru, zips musel vykazovať skryté vady už pri kúpe, resp. bol vyrobený nekvalitne, lebo k jeho pokazeniu by nemohlo prísť po necelých dvoch mesiacoch bežného nosenia (ide o topánky členkové, a keďže bolo do polovice októbra veľmi teplo) nosila ich necelý mesiac.

Od spoločnosti som sa dožadovala aj znaleckého posudku (keďže ide o výrobok, ktorý som reklamovala v lehote 6 mesiacov od kúpy) odpoveď spoločnosti však bola, že znalecký posudok si mám nechať vypracovať ja.

Som naozaj veľmi sklamaná, doteraz všetky topánky dcére vydržali tie dve sezóny pokiaľ z nich vyrástla a toto boli prvé topánky, ktoré jej reklamujem. Predpokladám, že nikto si nekupuje topánky za 90 eur preto, aby mu vydržali 2 mesiace. ďakujem


Produkt

Camper Peu Sella Glomm/Shine Misty, veľkosť 35


Požadované řešení

vrátenie peňazí, výmena tovaru


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému