Společnost


AKSAMITE nábytek s.r.o.

Počet nahlášených stížností:1
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

#3917Neuznaná Reklamace ze dne 29.1.2013 zápis o prohlídce č.201302008

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

9 měsíců

Detail stížnosti

Publikováno
30.07.2014, před 10 lety

Věra Trejbalová

Znění stížnosti

V lednu 2013 jsme si zakoupili sedací soupravu AMÁTO 15 za 39.000,- Kč. Ihned po dodání jsme sedací soupravu reklamovali na špatné provedení a deformace potahové látky na všech i malých plochách a to tak, že deformace po použití zůstavají viditelné. Výrobce soupravu odvezl a vrátil s informací, že látku dopnul, což ale nedoporučuje výrobce provádět z důvodů deformací hran sedacích polštářů a přepínání švů. Na deformace neměla provedená úprava vliv, problém přetrvává. Od té doby jsme provedli nesčetný počet pokusů se nějak s výrobcem domluvit
(telefonicky, emailem, kospondencí)ale výropbce již nereagoval, pouze jedním dopisem, že reklamace se zamítá. Sedací souprava je prokazatelně špatně vyrobena, což ztvrdil i soudní znalec v oboru.
Nezbývá než udělat poslední krok dát výrobce k soudu k čemuž ovšem obyčejný člověk nemá dnes totiž odvahu.
Takže závěr: zaplať zákazníku 40.000,- kč za relativně malou sedací soupravu s příplatky za provedení ve vysoké kvalitě a když přijdou problémy tak neobtěžuj.
My jsme si vybrali zmíněnou firmu proto, že jsme viděli několik sedacích souprav zhotovených firmou AKSAMITE a výrobky se nám opravdu líbí. Ale žádný výrobek nevykazoval podobné deformace potahové látky jako ta nám dodaná.
Ještě jsme si připlatili za prodlouženou záruku za výrobek.


Produkt

AMATO 15 2P_1UDL+taburet Amato, potahová látka DOCD4 Italveluti


Požadované řešení

Tady bohužel není mnoho variant k řešení, vzhledem k vychvalované kvalitě české ruční výroby, poměrně vysoké ceně a dodaného výrobku s neodstranitelnou vadou , požadujeme odstoupení od smlouvy a navrácení peněz.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému