Společnost


CZC.cz s.r.o.

Počet nahlášených stížností:654
Z toho za letošní rok:8
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

73%
27%
Toto skore je založeno na 178 stížnostech.

#39212Reklamace GamePadu obdrženého jako dárek za 1Kč

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

16 minut 41 sekund

Detail stížnosti

Publikováno
29.01.2020, před 4 lety

Jakub Negra

Znění stížnosti

Game pad jsem obdržel jako dárek při nákupu grafické karty. Cena tohoto produktu byla 1Kč, ovšem na stránkách jej firma nabízí za 859 Kč. Po téměř roce používání jsem ho reklamoval, protože ovládací páčka přestala přesně snímat pozici. Požádal jsem o opravu či výměnu, nicméně my bylo zděleno, že dojde ke vrácení peněz, a to ve výši 1 Kč.

Věřím že v této situaci, kdy došlo ke ztrátě produktu v hodnotě 859 Kč a jako náhrada bylo nabídnuta 1 kč, je rozdíl této ceny mým účelně vynaloženým nákladem, neboť jsem musel vynaložit rozdíl této hodnoty aby bylo možné reklamaci úspěšně provést.

Když jsem toto zmínil na reklamačním oddělení, bylo my zděleno, že standardní proces je vrácení peněz, neboť nebylo možné poškozený produkt vyměnit. Tento produkt je v tuto chvíly ( 29.1.2020 ) stále v prodeji, a stránky zmiňují že mají více jak 5 kusů na skladě.

Doufám ve výměnu produktu ( byl jsem s game-padem spokojen ), vyplacení celé hodnoty tohoto produktu ( ve výši, za kterou jej obchodník nabízí ), a nebo vrácení poškozeného produktu.


Produkt

Gamepad MSI Force GC20 ; sériové číslo S100400010EC410802000234


Požadované řešení

Doufám ve výměnu produktu ( byl jsem s game-padem spokojen ), vyplacení celé hodnoty tohoto produktu ( ve výši, za kterou jej obchodník nabýzí ), a nebo vrácení poškozeného produktu.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému