Společnost


Interdate S.A.

Počet nahlášených stížností:682
Z toho za letošní rok:1
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

82%
18%
Toto skore je založeno na 151 stížnostech.

#46331Neoprávněně naúčtovaný poplatek po ukončení předplatného

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

2 měsíce 2 dny 21 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
20.11.2020, před 3 lety

František Zdražil

Znění stížnosti

Dobrý den,

firma Interdate S.A. má další dceřinou firmu New honey jedná se o seznamku. Po vyplnění údajů mi bylo automaticky naskočeno VIP členství a strženy peníze s účtu co bylo v pořádku a bylo i v obchodních podmínkách.

Nicméně jsem jejich služby stejně nevyužíval a chtěl zrušit členství. Jenže firma to má schválně udělaná aby se členství zrušit nedalo tudíž jsem je několikrát kontaktoval přes email. Mezitím mi strhli 2x částku 995 Kč z mého účtu. Protože samozřejmě schválně protahují dobu než zákazníkovi naběhne další měsíc zúčtování. Takže jsem zaplatit 2 x 995 Kč.

Pak mi poslali email že prémiové členství bylo zrušeno a nebudou účtovány žádné další poplatky.

A nyní zhruba asi po měsíci požadují další úhrady ve výši 1288Kč s tím ž nebyla zúčtována platba a naskočili ještě další poplatky. Prosím poraďte jak se mám s nimi vypořádat. Jsou to podvodníci a schválně nikde nemají kontakt u mailů píšou že je generován a nejde na něj odepsat.

Už jim vážně nic platit nechci kór, když je už dlouho dobu kontaktuji aby vše zrušili a i přesto nárokují další poplatky.


Produkt

Členství v seznamce New honey


Požadované řešení

Chci aby firma už nenárokovala žádné další poplatky a úhrady když mi psali že bylo členství zrušeno a tuto poslední úhradu kterou požadují neoprávněně zrušili


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému