Společnost


KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Počet nahlášených stížností:13
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

0%
100%
Toto skore je založeno na 1 stížnostech.

#4995Hotel Park,Budva ,Černá Hora

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

1 měsíc 16 dnů 11 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
19.11.2014, před 9 lety

Helena Vaňousová

Znění stížnosti

Vybydlený hotel,bez koberce,podlaha hodně špinavá,koupelnový kout samá černá texická plíseň,odpadová voda neodtékala.Jídlo po celou dobu pobytu studené.Okno na hlavní magistrálu,pod oknem Moto klub.
Celou noc kravál.Mluvila jsem telef.z p.K.,ředitelem prodeje,kterí byl zrovna v Č.Hoře.Reklamaci neuznal.Mohl se podívat,jelikož stáli před hotelem Park.Nabídli nám jiný pokoj,ale všechny byly stejné.Asi 1/3 učasstníků dostala nějakou virozu s teplotou,my z manželem taky.Proto jsme se odmítli stěhovat.Jenom jsme chtěli,aby nám uklidili koupelnu.P.uklizečky to udělaliy jenom napůl.Reklamaci jsem taky přeposlala na MMR,keré přispívá na dotované pobyty 55+ 150,-Eur na osobu.


Produkt

Na pokoji špína,v koupelně nefungoval odpad,stála tam voda,která neodtíkal.Jídlo studené i přes veškeré urgence u delegáta a v kuchyni.V noci nebyl klid na spaní od aut z magistrály a Moto klubu.


Požadované řešení

Podle Frankfurských tabulek celkem 35% ceny zájezdu.Celý zájezd pro 2 osoby stál 13980,-Kč.Kromě toho MMR dáva na dotované dovolené 55+ 150,-EUR na osobu.
Z Kovotourem již nikdy.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému