Společnost


Helvetia Apotheke d.o.o.

Počet nahlášených stížností:258
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

85%
15%
Toto skore je založeno na 118 stížnostech.

#50716Neseriózní jednání

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

5 měsíců 12 dnů 11 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
18.05.2021, před 3 lety

Josef Čelakovský

Znění stížnosti

Dobrý den, na základě telefonátu společnosti Helvetia Apotheke jsem si za 99,- Kč objednal testovací zásilku vitamínů za 99,- Kč. Tato přišla kurýrem a já ji řádně uhradil.
Po určité době, aniž by cokoli přišlo, mi začaly chodit upomínky, že společnost u mě eviduje jakýsi dluh. Upomínky chodily každý měsíc a dluh se stále navyšoval. Následně společnost předala údajnou pohledávku inkasní společnosti a dluh roste. Nemá problém to zaplatit, ale z jakého důvodu a za co?!
Pokud někde (v telefonátu) byly skryté nějaké podmínky, které požadují další odběry za nějaké peníze, jedná se zcela jistě o neseriózní jednání vůči zákazníkům m(takto se chovají typičtí šmejdi, kterých je plá televize). Testovací balíček jsem si objednal v dobré víře, že se jedná o jednorázovou zásilku za 99,- Kč, kterou jsem řádně zaplatil. O dalších dodávkách jsem informován nebyl.
Určitě nejsem sám, kdo má s touto společností problém.
Děkuji Vám za podporu, s pozdravem
Josef Čelakovský


Produkt

Vitamíny


Požadované řešení

Vzhledem k tomu, že jsem si objednal testovací balíček za 99,- Kč a nic jiného mi nebylo doručeno (nebydlím v místě trvalého bydliště), očekávám, že žádný dluh nevznikl a tedy nic nedlužím.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému