Společnost


Helvetia Apotheke d.o.o.

Počet nahlášených stížností:258
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

85%
15%
Toto skore je založeno na 118 stížnostech.

#51988Dlužím peníze a nevím za co již sem si nic neobednal

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

7 měsíců 11 dnů

Detail stížnosti

Publikováno
04.08.2021, před 3 lety

Luděk Procházka

Znění stížnosti

Dobrý den,

na mou adresu byl doručen balíček, který jsem převzal ve spěchu v domnění, že se jedná o očekávanou zásilku. Poté jsem zjistil, že se jedná o balík granulí. Faktura byla přilepená pod první vrstvou obalu spolu s přivítáním do klubu, do kterého jsem nikdy vstoupit nechtěl a ani žádné granule, ani cokoliv jiného, u vás neobjednal.

Dále v dopise píšete, že mi každý měsíc slibujete zasílat další balík granulí, pokud vám nezašlu každý měsíc odpovědní SMS "ne".

NESOUHLASÍM se zasílám jakýchkoliv granulí, nechci od vás žádné zboží a žádám výmaz mých údajů z vaší databáze, popřípadě databáze vašich "partnerů" - jak se obhajujete na internetu, že např. volání za vás vyřizuje někdo jiný. (Mně ani nikdo nekontaktoval a rovnou zaslal balík?!)

Svou žádost zasílám elektronicky na vaši emailovou adresu, kde také v souladu s Ob.Zák. dobrovolně nabízím možnost vyzvednutí již dodaného zboží.

S pozdravem Procházka


Produkt

Granule hovězí s rýží


Požadované řešení

Prosím o odvolání dlouhu již mi přišla jedna upomínka a v té stojí že dlužím 3000 a že to předali nějaké vymahači společnosti i když sem si nikdy nic takového neobjednal děkuji Procházka


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému