Společnost


viagogo

Počet nahlášených stížností:584
Z toho za letošní rok:5
Stále v řešení:3
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

0%
100%
Toto skore je založeno na 2 stížnostech.

#53664Dodání vsupenek s jiným datem oproti objednávce, předražená vstupenka

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

4 měsíce 19 dnů 3 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
10.11.2021, před 2 lety

Jakub Kuffner

Znění stížnosti

Dne 7.8.2021 jsem zakoupil na portálu Viagogo vstupenky na koncert skupiny Kabát konaný v Ostravar aréně 30.10.2021. Za dvě vstupenky jsme zaplatili 4017kč - vstupenky byly dárek pro rodiče, běžně se podobných akcí neúčastním a lístky jsem objednával tímto způsobem poprvé.
Viagogo potvrdilo datum konaní akce emailem a poslalo odkaz na vstupeky. Po stáhnutí vstupenek, jsem zjistil ze realná cena jedné vstupenky je 550kč a datum konání akce je říjen-listopad 2022. Ověřil jsem si informace o konaní koncertu na ofiiciálních stránkách kapely a zjistil jsem že turné je opravdu přesunuto na konec roku 2022 a poté začal zjišťovat co je Viagogo za organizaci.
Kontaktoval jsem zákaznickou podporu viagogo s dotazem na cenu a reklamaci data koncertu. Viagogo jsem upozornil, že je koncert přesunut a tato informace je dostupná od 30.5.2021 a nebyli schopni během více než dvou měsíců změnit data na svém webu a toto jednání považuji za podvod a klamání zákazníka. Dodali mi něco jiného než jsem objednal a zaplatil a proto požaduji vrácení peněz.
Viagogo si mě přehazuje jako horký brambor, jednou tvrdí že původní datum koncertu platí, podruhé to popřou, tvrdí že nenesou odpovědnost apod. Komunikuju s nimi dodnes, téměř jsem z části uspěl kdy mi nabídli polovinu částky v rámci kreditu a výběru jiných vstupenek ale během jednoho dne zase obrátili a jsem zpět na začátku. Snažím se do nich každý den tepat a vypisovat i když tady není téměř žádná šance na úspěch. Prosím, vyhněte se nákupu na viagogo!


Požadované řešení

vrácení peněz v plné výši nebo částečná refundace ale hlavně maximální upozornění a varovaní před nákupem na viagogo


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému