Společnost


Paidwings AG

Počet nahlášených stížností:523
Z toho za letošní rok:11
Stále v řešení:5
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

#54077Neseriózní a podvodná seznamka

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

2 měsíce 15 dnů 19 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
30.11.2021, před 2 lety

Vojtěch Kovář

Znění stížnosti

Rozhodl jsem si zřídit zkušební profil na seznamce https://www.pouzejednanoc.cz/, který měl být 1 měsíc zdarma.
K mému velkému překvapení byl po měsíci stržen poplatek (499 Kč) za první měsíc užívání. Tím, že byl poplatek stržen až po měsícipo registraci, nebylo možnou uplatnit lhůtu pro odstoupení do 14 dnů. Všeobecné obchodní podmínky portálu jsou velmi neseriozní, neboť uvedou uživatele v omyl bezplatého členství k vyzkoušní. I pro členství na vyzkušení je nutno zadat kreditní kartu. Jakmile je však karta zadána, užiavatel není upozorněn na automatické účtování a prodlužování profilu.


Produkt

https://www.pouzejednanoc.cz/


Požadované řešení

pokud se více uživatelů připojí k náhradě škody, připojil bych se také.

Vzhledem k matoucím obch. podmínkám mi bylo strženo 2 x 499 Kč. Pak jsem zablokoval kreditní kartu. Nyní se společnost Paidwings AG pokouší po mě vymáhat údajný dluh za členství ve výši 56,54 EUR včetně poplatků prostřednictvím vymáhací kanceláře Fairmount GmbH, Grimmaische Straße 78, 04720 Döbeln/Dresden. Vymáhání "údajného dluhu" považuji vzhledem k matoucím podmínkám za neoprávněné a odmítám ho zaplatit. Rád bych Vás požádal o pomoc v právní ochraně pro případ, pokud by se pokusili peníze po mě vymáhat exekucí.(Snad toto není v EU možné), osobní údaje jsem jim neposkytl.
Na webu https://www.pouzejednanoc.cz/ jsem nakonec našel, jak členství ukončit, vyplnil jsem a vytiskl a naskenoval formulář výpovědi a ten jsem poslal na uvedený e-mail v jejich obchodních podmínkách https://www.pouzejednanoc.cz/terms/landingpage dne 30.11.2021. O přijetí e-mailu mi přišla potvrzující odpověď. Tj výpověď k 30.11. by měla být akceptována.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému