Společnost


AURES Holdings a.s.

Počet nahlášených stížností:666
Z toho za letošní rok:19
Stále v řešení:19
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

45%
55%
Toto skore je založeno na 213 stížnostech.

#56889Bourané auto vpředu i vzadu

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

6 měsíců 13 dnů 13 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
08.04.2022, před rokem

Filip Prekop

Znění stížnosti

Vyhlédl jsem si v inzerátu automobil Citroen DS5. Bylo to AAA AUTO, nebo také AURES HOLDING. Inzerát byl samozřejmě napsaný precizně, žádné vady, nebylo bourané, atd. Zkrátka vše TOP. Citroena jsem si vzal na splátky, protože cena byla přívětivá.
190 000 Kč byla cena pro úvěr a tuším, že pevná cena byla 240 000 Kč. Doma jsem se v klidu koukal na smlouvu a všiml jsem si, že žádná sleva vůbec není. Po 14 dnech jsem nechal vyměnit zadní brzdy a když jsem si pro auto šel mechanik mi říká, že vpředu i vzadu jsou lakovaný nárazníky a kufr a spoustu nových plastů v motorovém prostoru s odlišným datem, než kdy automobil byl uveden do provozu. Po detailním zkoumání jsem objevil spoustu laku, na místech kde vůbec lak být nemá. A spoustu dalších detailů, které odpovídají bouranému autu. Ještě chápu,že předchozí majitel havárii zatajil. Ale co nepochopím je, že velikán jako je AAA AUTO, má řadu automechaniků a expertů, kteří musí provézt kontrolu vozu. Samozřejmě,že o všem AAA AUTO/AURES HOLDING vědělo a záměrně dalo bouraný automobil do prodeje, pod značkou NEBOURANÉ a TOP STAV. Po té jsem napsal několik emailu do tohoto bazaru, že chci reklamaci. A odpovědí mi bylo jen to, že jsem podepsal papír, kde jsem byl se stavem automobilů seznámen. Tohle je do očí bijící KLAMNÉ JEDNÁNÍ A PODVOD na zákazníka. Na závěr ještě dodám, že jsem navrhl vyměnit tento bouraný Citroen, za stejný typ, ale už jsem se žádné odpovědi nedočkal.

Pokud můžu poradit, nekupujte v AAA AUTO/AURES HOLDING. Existuje spousty seriózních bazarů, ale tento rozhodně seriózní není.

!!!!! Jsou to PODVODNÍCI a LHÁŘI !!!!!


Produkt

Citroen DS5 2.0 BlueHDi, r.v. 2013, prodejna AAA AUTO STARÁ OVČÁRNA, SOKOLOV


Požadované řešení

Požaduji pouze reklamaci. Respektive výměnu za stejný automobil


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému