Společnost


DAMAINVEST s.r.o.

Počet nahlášených stížností:426
Z toho za letošní rok:6
Stále v řešení:5
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

100%
0%
Toto skore je založeno na 3 stížnostech.

#57403Neproplacené poštovné

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

5 měsíců 17 dnů 16 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
03.05.2022, před rokem

Václav Veselka

Znění stížnosti

Koupil jsem u Damainvestu Vás pumpu na přečerpávání kapalin a malý ohřívač. Oba výrobky byly zřejmě už použité, protože měly porušené obaly. Vše jsem ihned po obdržení a rozbalení reklamoval ale až na 3 urgenci mi sleevy sro., což je asi jejich společnost, poslali reklamační protokol s tím, že mohu zboží vrátit. Vrátil jsem nefunkční pumpu za poštovné ve výši 213,- Kč, přičemž cena pumpy je 346 peněz. Dle obč. zákoníku (uvedeno v mailu níže) mám právo na zaplacení poštovného za vrácený výrobek navíc ještě nefunkční. K výrobkům nejsou ani české překlady na což jsem rovněž dnes upozornil ČOI . Přístup sleevy je naprosto arogantní a neprofesionální. Neodpověděli mi na mé dotazy, proč bylo zboží již použité a nefunkční a navíc mi odepsali níže uvedeným mailem, že prý si zákazník platí poštovné sám. Jsem zvědav, co na to odpoví ČOI.
Chtěl jsem informovat další zájemce o jejich zboží a jejich praktikách ale do referencí nelze vstoupit - asi úmysl - a tudíž nejde ani informovat lidi o této šmejcké firmě.


Produkt

přečerpávací pumpa na tekutiny - bez baterií a čweského návodu - po vybalení a dodání nových baterií nefunkční.


Požadované řešení

Byla mi vrácena částka za zboží ve výši 346,- Kč ale já požaduji vrátit též poštovné ve výši 213,- Kč za vrácené, nefunkční zboží.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému