Společnost


Content for Mobile

Počet nahlášených stížností:187
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

#60804Neoprávněná platba

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

4 měsíce 15 dnů 17 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
23.09.2022, před rokem

Martin Mathauser

Znění stížnosti

Od společnosti Game service CFM mi bylo účtováno 299-,aniž bych si něco od této zlodějske společnosti něco objednával!!!Pouštěl jsem si video(recept na masove karbanátky) na seznam.cz a okamžitě mi to přesměrovalo na nějakou jinou stránku kterou jsem okamžitě znakem "X" vypnul a po 5minutach mi přišlo že platba ve výši 299kc proběhla v pořádku. Což je blbost neboť jsem s ničím nesouhlasil. A další měsíc mi přišla další SMS že platba proběhla v pořádku.coz mi štve neboť sem okamžitě volal na operátora mě sítě a ten mi zdědil že on stim nic nesvede neboť to je jiná služba atd.Takze jsem pěkně vytočený.
..Okamzite jsem službu ESR Live ve svým mobilu zablokoval a dnes mi přišla SMS že mi nemohly za službu Game service CFM provést platbu 299kc.to je vrchol drzosti!!!


Produkt

Vase platba 299,0 Kc pro ESR Live za Game Service CFM prave v poradku probehla. Vsechny platby a jejich nastaveni najdete na https://moje.o2platba.cz. Vase O2


Požadované řešení

Reakce na stížnost by mela byt jednoduchá:Měli by mi vrátit 2 platby což je 598kc a já to nebudu dále rozmazavat jinak to předám své advokátní kanceláři a ta to vyřeší zřejmě jinou a ne příjemnou cestou.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému