Společnost


DEICHMANN-OBUV s.r.o.

Počet nahlášených stížností:120
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

61%
39%
Toto skore je založeno na 13 stížnostech.

#60956Reklamace obuvi ČERNÉ TENISKY PUMA ENZIN SL Artiklové číslo: 18421500

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

4 dny 3 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
30.09.2022, před rokem

Zdeňka Kuchařová

Znění stížnosti

Dobrý den,
včera jsem v prodejně Deichmann v Chebu reklamovala pánskou obuv (1800,- Kč), kterou jsem koupila letos v únoru. Boty byly reklamovány poprvé hned letos v březnu, po měsíci užívání. U bot se utrhla poslední poutka na tkaničky a boty nešly správně zavázat. Prodavačka mi zboží vyměnila za nové. Syn tyto nové boty nosil cca do května tohoto roku ( 2 měsíce ) s poučením od paní prodavačky, že je nesmí "utahovat" což syn dodržel. Nyní v září, cca po 14 dnech nošení se stalo totéž. Tzn. u bot se utrhla poslední očka a nedrží v nich tkaničky. Šla jsem tedy včera večer do prodejny s tím, že se u bot vyskytla 2x stejná vada a doufala jsem, že mi bude vyhověno.
Paní prodavačka byla velmi milá, ale poprosila mě, že nemá na místě svou vedoucí a neví jak správně postupovat. Nabídla mi, že se mám zastavit dnes.
Tak jsem tedy i učinila. Přístup paní vedoucí mě velmi rozčílil. Poučovala mě o tom, že můj patnáctiletý syn si nejspíš neumí správně zavázat boty! Že poslední očko na botách je pouze dekorace a neslouží k utahování bot! Při koupi těchto bot byla v očcích natažena tkanička a nebyla jsem upozorněna, že se jedná pouze o dekoraci. Výsledkem nepříjemného jednání je tedy zamítnutí reklamace ! Boty, které nejdou zavázat a utáhnout, mám stále u sebe a nejspíš je budu muset vyhodit, jelikož synovi padají při chůzi z nohou !
Pro mě je toto tedy první špatná zkušenost s touto prodejnou a velmi mě překvapila.

U bot za jinou nákupní cenu bych toto samozřejmě neřešila, ale u bot, které stojí bez mála 2000,- Kč mě tento přístup velmi zklamal.


Produkt

ČERNÉ TENISKY PUMA ENZIN SL Artiklové číslo: 18421500


Požadované řešení

Líbila by se mi nabídka vrácení peněz, jelikož o stejný produkt, který se dvakrát rozbil, nemám logicky zájem.
Ráda bych synovi koupila za částku boty jiného typu, kde poutka na tkaničky budou sloužit k utahování bot a ne jako dekorace.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému