Společnost


ARTOKNA s.r.o.

Počet nahlášených stížností:4
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

0%
100%
Toto skore je založeno na 1 stížnostech.

#6206Neuznaná reklamace

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

4 měsíce 14 dnů 3 hodiny

Detail stížnosti

Publikováno
10.03.2015, před 9 lety

Michael Taylor

Znění stížnosti

Dne 8.3.2015 kolem 13 hod. došlo k samovolnému prasknutí okna, kterému předcházela rána. Okna jsme si nechali dělat dne 15.3.2013 č. zakázky S23-0291.
Vzhledem k tomu, že nedošlo k mechanickému poškození, ale samovolnému prasknutí, kdy jsme se čirou náhodou nacházeli na zahradě a u okna se nikdo nenacházel, požadujeme kompletní výměnu skleněné tabule včetně vyplnění plynu v oknu, jak bylo původně zakoupeno.

Reklamaci jsme dne 9.3.2015 zaslali výrobci, který hned v telefonu, aniž by viděl fotku cokoliv, uváděl, že to je blbost, aby po takové době okno samo prasklo a že asi těžko budu reklamovat a dnes, 10.3.2015 zaslal email, že došlo k mechanickému prasknutí (doslova: Rozsah praskliny vznikl důsledkem mechanického poškození, samovolné prasknutí skla nevyžaduje takový rozsah, které vykazuje sklo u Vaší zakázky.). Firmy co se tímto zabývají mluví přesně opačně a ilustračně ukazují mnohem větší praskliny. Firmě sem znovu zaslal, že si stojím za svým a doženu věc opravdu až k soudu, poněvadž nelžu a sklo prasklo samovolně a snad nějaké testy to prokážou...zakázka stála 11tisíc, testy budou nejspíš dražší, ale pokud mě to někdo po výhře zaplatí, tak do toho půjdu, protože jen já vím, jak sklo opravdu prasklo a né firma, co podle fotky a hrozným kecem zamítne reklamaci


Produkt

3 dílné okno, 3 x 2-sklo Ug = 1,0 + SUPERSPACER


Požadované řešení

Výměna skla


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému