Společnost


Česká pošta, s.p.

Počet nahlášených stížností:3209
Z toho za letošní rok:36
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

0%
100%
Toto skore je založeno na 31 stížnostech.

#62349Poštovní poukázka B - rodičovský příspěvek

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

18 hodin 46 minut

Detail stížnosti

Publikováno
21.11.2022, před rokem

Karolína Ješková

Znění stížnosti

Každý měsíc k 15 dnů v měsíců mi přichází složenka B s rodičovským příspěvkem. Tento měsíc nedorazila. Byla jsem na úřadu, kde mi paní vedoucí potvrdila, že peníze od nich odcházeli 11 den v měsíci plus mi vytiskla detail výkazu, na základě kterého by mi každá pošta měla vyplatit danou částku.

Byla jsem nejdřív u Nás na poště v Čakovicích, kde mě pán dost arogantním a neslušným způsobem řekl, že to dělat nebude a že si mám zavolat na poštu v Letňanech.

Na pobočce v Letňanech se nejdříve zeptám, zda nemají někde tu složenku. Měli výpadek doručovatelek, což by takový problém nebyl, kdyby ta složenka došla. Byla jsem tam dnes 21.11. a paní říkala, že pokud by se složenka opravdu nedostala ke mě musím na poštu v Čakovicích, kde by ji měli zneplatnit a říct co a jak dál.

Pán z Čakovické pošty opět nepříjemný a slušně řečeno mi řekl, že to není jeho starost a nezajímá ho to.

Mohu tedy poprosit minimálně o to jaký postup by měl být? Samozřejmě jsem volala znovu paní vedoucí na úřad a ta opět potvrdila, že by to neměl být problém , aby mi na základě toho papíru s údajů vyplatili danou částku, když pošta tu poštovní poukázku nedoručila.

S pozdravem
Karolina Ješková


Požadované řešení

Vyplacení daně částky - je to rodičovský příspěvek a jistě chápete, že další den, kdy si mě pošty posílají mezi sebou je v celku fatální
Proškolení pana z Čakovické pošty ( první přepážka ) o slušném chování


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému