Společnost


be2 S.a.r.l.

Počet nahlášených stížností:2791
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

71%
29%
Toto skore je založeno na 506 stížnostech.

#7651Neoprávněné výhružky exekucí a vymáhání neoprávněně peněz

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

5 měsíců 9 dnů 9 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
31.08.2015, před 9 lety

Kamila Roudná

Znění stížnosti

Dobrý den.

Obracím se na Vás s prosbou o pomoc jelikož si nevím rady a po poradě se svým právním zástupcem chci podat na společnost be2 trestní oznámení.
Po návratu z nemocnice v pátek 28.8.25 jsem otevřela svoji email schránku a nestačila jsem se divit. Seznamovací společnost be2 mi zaslala mailem několik výhružných dopisů, že dlužím jejich společnosti ačkoliv jsem nikomu nic nepodepsala a pouze se u nich na 14 dní zaregistrovala což prezentují zdarma a po 14 dnech vše zrušila, 2594 kč a vyhrožují mi exekucí. Stalo se mi naprosto to samé co zde píše pan Jiří Vilímek.....

Naprosto to samé a nikde není do této společnosti dovolání a na nic nereagují. O této částce není v celé seznamovací společnosti ani zmínky jen blázen by se chtěl seznamovat za takovýchto drahých podmínek. Pouze Vám nabídnou VIP členství pokud si chcete prohlédnout fotky lidí kteří se chtějí seznámit, protože jsou jinak zakryté, aby jste uhradili 150 kč a po zaplacení Vám fotky odkryjí. Po 14 dnech jsem si vše ale z důvodu nemoci rozmyslela, zažádala o zrušení mého VIP členství i celkového profilu zaslala několik žádostí i emailů a naprosto nikdo nereagoval. Až přišla ted po několika měsících léčba šokem..vyhrožování exekucí a vy se nestačíte divit. Je tohle to normální??

Děkuji za Vaši ochotu mi poradit.

S pozdravem Roudná.


Produkt

seznamka be2


Požadované řešení

Požaduji po společnosti písemně doložit s okamžitou platností zrušení mého profilu na jejich stránkách a že po mě tato neseriozní seznamovací společnost nepožaduje žádné peníze.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému