Společnost


be2 S.a.r.l.

Počet nahlášených stížností:2791
Z toho za letošní rok:0
Stále v řešení:0
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

71%
29%
Toto skore je založeno na 506 stížnostech.

#8002Upomínka na platbu, která neodpovídá popisu v reklamě

Stav stížnosti

uzavřeno

Celková doba trvání

2 měsíce 6 dnů 12 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
08.10.2015, před 8 lety

Alena Janovská

Znění stížnosti

Dobrý den,

dne 15.8.2015 jsem se registrovala na seznamku www.be2.cz, která ve své reklamě na webových stránkách slibovala, že za výhodnou nabídku na 1 měsíc za 149Kč se mohu seznamovat přes jejich službu. Rozhodla jsem se tedy, že vyzkouším na 1 měsíc jejich služby VIP, abych mohla vidět fotky uživatelů (bez zaplacení nebylo možné nic vidět). Při platbě 149Kč bylo napsáno, že pak MŮŽU pokračovat v průběhu dalších 3 měsíců. NIKDE nebylo napsáno, že toto se bude dít AUTOMATICKY! Proto jsem pak byl překvapena , když jsem se po delší době přihlásila (2.10.2015), abych si zrušila profil, na můj účet na www.be2.cz a tam bylo napsáno, že jsem dlužníkem a že je můj účet až do zaplacení dlužné částky zablokován.

Následně jsem se podívala na e-mail, který běžně nepožívám a tam byly dvě upomínky od be2.cz. Bez dovolení se mi snažili strhnout z účtu částku 2.247Kč za VIP členství na 3 měsíce (o které jsem nežádala) + k tomu přidali nějaký manipulační poplatek 298Kč (z čeho tento poplatek vypočítali a za co vůbec netuším). Navíc upomínky údajné dlužné částky jsou na nějaký produkt s názvem „3-denní zkušební VIP členství s automatickým prodloužením o 3-měsíční VIP členství“, já se ale registrovala na zkušební 1 měsíc, bez AUTOMATICKÉHO prodloužení!

Hned jak jsem toto zjistila (2.10.2015), napsala jsem jim na e-mail kundenservice@be2.de, že žádám o zrušení účtu a veškerého vymáhání poplatků vůči mé osobě. Odpověděli mi následně z e-mailu collections@be2.com, že toto není možné a trvají na zaplacení částky 2.545Kč (navýšené o manipulační poplatek).

S tímto já nesouhlasím a žádám je o okamžitou výpověď smlouvy, zrušení profilu a zrušení vymáhání údajné dlužné částky.


Produkt

seznamka be2


Požadované řešení

Žádám o okamžitou výpověď smlouvy, zrušení profilu a zrušení vymáhání údajné dlužné částky.


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému