Dobrý večer, mám aktivní PID LÍTAČKU na 3 pásma plus Praha. Řidič autobusu po mne chtěl zaplatit jízdu i přesto po tom co mi sdělil ze mu scanner na PID nefunguje ať zaplatím. Nezlobte se na mě, ale to přece není můj problém. Tak já platím měsíčně 1500 Kč za to, že denně využívám tři dopravní prostředky a najednou to nejde to je zajímavé. Požaduju vysvětlení nebo reklamaci. Nemám na tohle náladu upřímně ani čas, ale tak mě to vytočilo.
Procházková
Autobus linky 602 směr Ronovka, z gymnasium v 21:07
Klidně slevu na příští pid lítačku nebo vrácení ANO 16 korun nebo kolika. Si vemte ze by si tohle řekl každý.
Jestliže si spotřebitel musel zakoupit jízdenku, přestože měl platný jízdní doklad, mohlo by se na straně podnikatele jednat o bezdůvodné obohacení (ve smyslu § 2991 a násl. občanského zákoníku). Kdo se bezdůvodně obohatil, je povinen získaný majetkový prospěch vrátit ochuzenému bezprostředně po výzvě. Pokud tak neučiní, ocitá se v prodlení a ochuzený má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení.
Kontakty na společnost ČSAD MHD Kladno a.s. nalezne spotřebitel na webové adrese: https://www.arriva.cz/cs/o-spolecnosti/dcerine-spolecnosti/csad-mhd-kladno/kontakty.