Slevomat.cz, s.r.o.

Úspěšnost případů

77 %
Počet procent vyřešených stížností v rámci služby VašeStížnosti.cz (57 z 74)

Uvedená procenta vychází z 21 hodnocení od spotřebitelů help

#82108Upozornění na klamavé uvedení nabídky pobytu – žádost o nápravu

v řešení

6 dnů 2 hodiny

01.06.2025, před 6 dny

Petr Spinar

obracím se na Vás na základě osobní zkušenosti s objednávkou pobytového balíčku prostřednictvím Vašeho portálu Slevomat.cz.

Dne 1.7. 2025 jsme si objednali pobyt ve Františkových Lázních – Hotel Tři Lilie, s kódem voucheru ***, jehož součástí dle popisu na Vašich webových stránkách a přímo na voucheru měl být neomezený vstup do aquacentra a Aquafora (včetně vnitřních a venkovních bazénů a vířivek), dále wellness služby přímo v hotelu.

Po telefonickém ověření s hotelem Tři Lilie jsme byli informováni, že žádné aquacentrum, bazén ani wellness se v objektu hotelu nenachází. Tyto služby jsou poskytovány ve zcela jiném zařízení – v hotelu Belveder, vzdáleném přibližně 200 metrů. I parkování je situováno mimo areál hotelu.

Tato skutečnost je v přímém rozporu s informacemi uvedenými ve Vaší nabídce. Považujeme ji za klamavou reklamu a záměrné uvedení zákazníka v omyl.

Dne 1. 7. 2025 jsme se pokusili objednávku stornovat prostřednictvím Vašeho kontaktního centra. Bylo nám však sděleno, že si máme sami ověřit, zda jsou informace na Vašem webu správné a odpovídají skutečnosti. Tuto odpověď považujeme nejen za nepřijatelné přenášení odpovědnosti na zákazníka, ale i za nepřímé přiznání pochybení z Vaší strany.

Tímto Vás žádáme o:
1. okamžité prověření a nápravu naší objednávky,
2. uvedení pravdivých a úplných informací u dané nabídky na Vašich webových stránkách,

Děkujeme za pochopení a očekáváme Vaši reakci.

S pozdravem,

Petr Spinar

Upozornění na klamavé uvedení nabídky pobytu – žádost o nápravu

Tímto Vás žádáme o:
1. okamžité prověření a nápravu naší objednávky,

4.6.2025 14:55, před 3 dny

V případě, že je služba zakoupena přes slevový portál, je zásadní s kým spotřebitel uzavřel smlouvu. Pokud je portál pouze zprostředkovatelem uzavření smlouvy, jak vyplývá z obchodních podmínek serveru, je třeba nárok vymáhat po poskytovateli služby. Nabídky na uzavření smlouvy publikované na webových stránkách portálu jsou vkládány přímo osobami, které služby poskytují, a tyto osoby odpovídají za obsah zveřejněných nabídek. Pokud byly informace publikované u nabídky nesprávné, je vhodné uplatnit reklamaci u poskytovatele služby.

Při uplatnění reklamace se jako nejvhodnější nárok v tomto případě jeví přiměřená sleva z kupní ceny.

Pokud má spotřebitel podezření na nekalé praktiky společnosti, může podat podnět České obchodní inspekci, která vykonává dozor nad dodržováním zákona o ochraně spotřebitele (https://www.coi.gov.cz/podatelna/).

Nyní se čeká na vyjádření společnosti.